bunların yanında uygulalarda geliştirmeler camscanerda formülleri dahi okuyabilme türkçe karakterler okuma beta programlarıda yavaştan normal sürüm yaparlarbunlara artı olarak
VPN desteği
İnternet Explorer 11
Windows 8.x ile %70 oranında örtüşen api desteği
güncellenmiş klavye
uygulama listesini sıralayabilme
daha iyi emoji desteği
ve bir çok tweak vs vs vs![]()
OFF gece gece başlamayın yavUzar gider bu muhabbet

Ben şu vpn desteğinin gelmesini bekliyorum okulunda wifiye bağlanamıyorum. Vpn desteğinin olması gerekiyor. İosta androidte var ama wp ye koymamışlar koskoca ms nasıl düşünememiş hala anlamadım. Klavye geliştirmesi şart boşluk tuşu yerine sıklıkla n ye basıyorum mesela imleci Bi kelimedeki Bi harfin yanına koymaya çalıştığında bazen telefonu yere fırlatacak kadar sinirleniyorum bir türlü istediğim yere oturmuyor. İos bu konuda çok güzel yapmış çok rahat. Hızlı başlat ta istediklerim arasında en baştakilerdendir. Abi Bi wifi yada şebeke interneti açmak için ayarlardan gitmek zorunda olmamalıyız bunlar tek dokunuşla halledilmeli. Çünkü basit kararlardır ya açarsın ya açmazsın. Sonuçta girip tema ayarı renk ayarı ses ayarı gibi şeyler yapmayacağız ki üzerinde düşünülecek ayar değil bunlar. Bildirim merkezi de işimizi kolaylaştıracak insan bazen tile lerde ki bildirimi gözünden kaçırabiliyor aşağıda bir yerlerde mail karosuna bildirim gelmiş oluyor belki de saatler sonra görüyorum ama bildirim merkezi olsa hemen görebileceğiz her an. Böyle uzar gider anlatım arkadaşlar. Kısacası ms elinden geleni de fazlasını sunmalı 8.1 de. Ne kadar çok özellik verip aynı zamanda stabillikten ödün vermez ise o zaman kazanır.Smiley şey güneşlendim. Alfanümerik klavye eklensin. Üstüne üstlük TouchPal wp ye çıksınklavye fıstık gibi daha neyi güncellenecek yenilenecek![]()
gerçekten klavye kullandığımızı anlıcaz alfanumerik klavye mi kaldı dostum yapma 1 haftada alışılıyor zaten yanlış yazdığında otomatik düzeltme iş görüyor. Bizim telefonda klavye gayet rahat boşluk tuşu sorunu hiç yaşamadım, ha yaşayanlar varsa klavye ayarlarında ingilizceyi silsin boşluk tuşu büyüyor o zaman, buna rağmen sorun oluyorsa lafım yok.Smiley şey güneşlendim. Alfanümerik klavye eklensin. Üstüne üstlük TouchPal wp ye çıksıngerçekten klavye kullandığımızı anlıcaz
![]()
Alfanümerik klavye benim için farketmiyor ama şu varki azımsanmayacak kadar çok insan Alfanümerik klavye istiyor ve bu klavyeye alışamıyor.bence genel istekleri düşünelim.zamanla alışırız diye wp nin vermemezlik yapmaması lazım..alfanumerik klavye mi kaldı dostum yapma 1 haftada alışılıyor zaten yanlış yazdığında otomatik düzeltme iş görüyor. Bizim telefonda klavye gayet rahat boşluk tuşu sorunu hiç yaşamadım, ha yaşayanlar varsa klavye ayarlarında ingilizceyi silsin boşluk tuşu büyüyor o zaman, buna rağmen sorun oluyorsa lafım yok.
o zaman diğer markalara bakalım. Samsung Sony Htc gibi markalarda var mı bu özellik? Yani s3 S4 note 2,3 gibi cihazlarda bile? Apple'da yok bir tek onu biliyorum.Alfanümerik klavye benim için farketmiyor ama şu varki azımsanmayacak kadar çok insan Alfanümerik klavye istiyor ve bu klavyeye alışamıyor.bence genel istekleri düşünelim.zamanla alışırız diye wp nin vermemezlik yapmaması lazım..
iOS un bilmiyorum ama android 4.2 ile kaldırdı. Haa şimdi dicemki bana ne. Ben wp kullanıyorum bende olsun istiyorum. Android kullanan eğer Alfanümerik klavye istiyorsa oda istediğini bildirsin. Androidde yok diye bizdede mi olmayacak??o zaman diğer markalara bakalım. Samsung Sony Htc gibi markalarda var mı bu özellik? Yani s3 S4 note 2,3 gibi cihazlarda bile? Apple'da yok bir tek onu biliyorum.
Bende onu diyorum abi seçenek olmalı. Diğer sistemlerde yok diye bizdede olmayacak diye bişey olmasın. Ben N8 ile geçtim qwerty klavye yeKlavye kişisel bir olay arkadaşlar. Herkese göre değişir bu yüzden de klavye konusunda seçenek olmalı bence de.
Windows Phone klavyesine gelince:
benim diyen on parmak klavye kullanan gelsin tek elle yazdığım yazıya yetişemez. Kş ben de qwerty klavyeye Windows Phone'da geçtim![]()

Kesinlikle haklısın özellikle de bildirim yönünden. Gerçi şu anda glance ekran sayesinde ekranda görünüyor ama yeterli değil. Bu arada wifi, mobil şebeke ve Bluetooth gibi özellikle kısa yoldan açmaya yarayan programlar var bir göz at istersen.

en azından güncelleme ile hangi isteklerimize cevap bulabilmişler onu görüyoruz
saydım ben o konudaki 7 özellik eklenmiş gdr lerle
Tabi başka özelliklerde geldi o listede yok ama