Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Diyosun :D her duyduğuna okuduğuna inanma. 1 senedir fazla wp kullanıyoruz. Şimdiye kadar olan güncellemelerde denilen tarihlerden sarkma oldu. Buna emin ol.. :cool:

hayır sarkma yapmadı sadece nokia ek güncelleme vereceği için uzadı bak htclere direk alıyorlar denilen tarhite :)

n000k

n000k

Üye
hayır sarkma yapmadı sadece nokia ek güncelleme vereceği için uzadı bak htclere direk alıyorlar denilen tarhite :)
Birtek gdr3 için bunu konuşabilirsin. Developer preview olayı çıkmasaydı nokiaya black+gdr3 ü şimdi alacaktık :D

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
8.1 microsoftun son şansı.nokia yine geç verirse güncellemeyi benim içinde son olur.eğer işler beklediğimiz gibi olmazsa çok sevdiğim Nokia için beklemekten vazgeçeceğim.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar sanırım yanlış biliyorsunuz nisanda değil miydi dağıtım zaten şubat 27 de Nokia 8.1 ki cihazlar tanıtacak martta bu şirketlere gönderilecek martın sonu developerlara nisanın sonuna doğru da telefonlara diye biliyorum ben ama

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar sanırım yanlış biliyorsunuz nisanda değil miydi dağıtım zaten şubat 27 de Nokia 8.1 ki cihazlar tanıtacak martta bu şirketlere gönderilecek martın sonu developerlara nisanın sonuna doğru da telefonlara diye biliyorum ben ama
Mart ayında üreticiler ,Nisan ayında dev. cihazlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne zaman gelir bilmem ama çok bekletecekleri kesin

dakamon

dakamon

Üye
Valla biran önce gelsin de görelim ne yapmışlar :) bakalım becerebilmişlermi :P:D

Erensnc

Üye
Nokianın düşük modelleride bu güncellemeyi alacak mı?

csH

csH

Üye
niye her gelen soruyo bunu konuya eklensin tüm cihazlar alacak diye bence :D

dakamon

dakamon

Üye
Çoğu kişi soruyor gerçekten bunu :)

Bay H

Bay H

Üye
Satya Nadella'nın CEO olması ile birlikte inşallah mobil cihazlar için daha iyi şeyler olur :anlas:

dakamon

dakamon

Üye
Bill Gates danışmanı olacakmış bence Bill tamamen yönlendirmeyecektir. Sadece Bill in yönetiminde olacak MS bence pek bir yenilik sunamayavşlir. Dinamik yenilikçi beyinler lazım MS ye.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar takip etmek isteyenler için Satya Nadella'nın twitter adresi @satyanadella dır.

bu arada bu yazıyı da kopyala yapıştır yapıp tweetleyin:)

@satyanadella I would like to say congrats and PLEASE take care of our @WindowsPhone :) it needs nurturing but its amazing. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve Aybin.Kilic
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar takip etmek isteyenler için Satya Nadella'nın twitter adresi @satyanadella dır.

@satyanadella I would like to say congrats and PLEASE take care of our @WindowsPhone :) it needs nurturing but its amazing. :)
Sen iste biz ortalığı yıkarız abi :good:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
HeroMR

HeroMR

Üye
Bu arada yanlış anlaşılmasın her cihaz wp 8.1 güncellemesini almayacak. WP7'ler güncellenmeyecek.

Birde SD Kart'a uygulama yükleme gelecek mi bilen var mı?

Serhan

Serhan

Üye
l520 ye geliyor mucizevi olay çok mutluyum güncelleme ne zaman gelir ?
Bu arada yanlış anlaşılmasın her cihaz wp 8.1 güncellemesini almayacak. WP7'ler güncellenmeyecek.

Birde SD Kart'a uygulama yükleme gelecek mi bilen var mı?
aynen sd kart auygulama yüklenebilsin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yardıralım üstadım. Sen iste yeter.Şu an twitter dan yolladım mesajı. :) ( @TcAybin )

Üst Alt