Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
8.1 kesin verilecek demedim ve 8.0.9.9.9.9 da bir güncelleme.

Pardon ben yanlış anlamışım 8.1 bizim cihazlara gelir mi sorusuna "heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki :s" şeklinde cevap verince kesin dememiş oluyorsunuz demek.

windows phone 8.1 kesın verılecek blutoth firmasında 8.1 sertifikası verılmış

Sertifika alınmış olması yeni cihazlara geleceği anlamına geliyor olabilir ancak kesin bize geleceğini göstermiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Pardon ben yanlış anlamışım 8.1 bizim cihazlara gelir mi sorusuna "heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki :s" şeklinde cevap verince kesin dememiş oluyorsunuz

amber içinde black içinde gelicekmi diye soruldu 8.1de gelecek mi diye soruldu ve daha önce kesinlikle her telefona 8.1 gelecek dendi. Ki microsoftun nokia'yı satın alıp lumiaları yükseltmek için uğraşırken 8.1 vermemesi çok mantıklı geldi bana.

HeroMR

HeroMR

Üye
amber içinde black içinde gelicekmi diye soruldu 8.1de gelecek mi diye soruldu ve daha önce kesinlikle her telefona 8.1 gelecek dendi. Ki microsoftun nokia'yı satın alıp lumiaları yükseltmek için uğraşırken 8.1 vermemesi çok mantıklı geldi bana.

Tamam 8.1 gelmeyecek demiyorum ama soruma saçma deme hakkının olmadığını söylüyorum.

dakamon

dakamon

Üye
8.1 tüm cihazlara gelecektir. Kesin bilgi...
Sızıntinin bence en babasini evleaks patlatabilir. O adamin ne yapacağı belli olmuyor :-)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic ve ON9
man20

man20

Üye
Tamam 8.1 gelmeyecek demiyorum ama soruma saçma deme hakkının olmadığını söylüyorum.
çocukça tartışmaları bi kenara koyun artık. Tamam çocuksunuz ama bari bunu forumda göstermeyin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto, Hagios ve 2 diğerleri
dücane

dücane

Üye
çocukça tartışmaları bi kenara koyun artık. Tamam çocuksunuz ama bari bunu forumda göstermeyin.

Bence o arkadas hakli, kimse sordugu sorudan dolayi yargilanamaz, malum bilmiyor, soruyor... Üstelik yanlis bir sey de sormamis, konu ile alakali sormus... Unutmayalim ki forumlar tartisma, paylasma ve bilgilendirme icin vardir

• Beğen
Tepkiler: ON9
KenanK

KenanK

Üye
Windows 8.1 update 1 wzor tarafından sızdırıldı. Darısı wp 8.1 e

• Beğen
Tepkiler: ko4fun
HeroMR

HeroMR

Üye

Wp kategorisinde yeni olabilirim ama xdada android kategorisinde çok eskiyim bunu bil. Bu tartışmaya bakarak bana nasıl çocuk diyorsun onu da anlamış değilim. Adam gibi bir soru sordum geldi benle dalga geçti. Bilmek zorunda mıyım? O sanki her şeyi biliyor, herkesin bilmediği şeyler vardır.

• Beğen
Tepkiler: smltrl ve ON9
Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar bence yersiz bir tartışma.Arkadaş bilmemiş ve sormuş kimse sorduğu soru için saçma diyemez.Aynı şekilde karşılıklı tartışmayı uzatmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: HeroMR
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benim kimseyle dalga geçtiğim filan yok. Aratsan forumu bulurdun o yuzden oyle dedim ben. Her şeyi bildiğimide iddia etmedim benim adıma konuşmaktan vazgeç.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Tamam konuyu saptırmayalım

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:polis:

Tartışma olmasın...

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Hagios, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
Hagios

Hagios

Üye
Konuyu hala uzatıyorsunuz gerek yok.Birbirinizi haksız çıkartınca elinize bir şey geçmeyecek.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Tartışmayı bırakın da 8.1 in biran önce gelmesi lazım artık millet beklemekten bıktı en azından preview olsa ona bile razıyız dimi

braayn

braayn

Üye
wp 8.1 gelene kadar 1520'de ucuzlar :))

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yalnız bir iki gündür ortalık fena durgun nedir bu ya sessizliği sevmiyorum ben.Keşke birşeyler sızdırsalarda heyecanlansak :eller:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve kamuraN021
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Net bir tarih yok olsa bir fikrimiz olur gerçi verdikleri tarihin bir iki ay ilerisini düşünmek lazım

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve n000k
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
net tarih mayıs arkadaşlar developerlar ise nisanda alcak ve tüm cihazlara gelicek bu kadar tartışmaya gerek yok

n000k

n000k

Üye
net tarih mayıs arkadaşlar developerlar ise nisanda alcak ve tüm cihazlara gelicek bu kadar tartışmaya gerek yok
Diyosun :D her duyduğuna okuduğuna inanma. 1 senedir fazla wp kullanıyoruz. Şimdiye kadar olan güncellemelerde denilen tarihlerden sarkma oldu. Buna emin ol.. :cool:

Üst Alt