Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
ne ekranı yav bu ok işareti de şaha kalkmış :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bildirim çubuğu olmalı dikkat ederseniz arkada kutucuklar var ve ok işaretinin şaha kalkmış olmasının sebebi çubuğun yukarı doğru kapatılacagından dolayı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Neyin gerçek neyin sahte olduğu iyice birbirine girdi. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Bay H

Bay H

Üye
bu son paylaşılan fotoğraflar maalesef sahte. Ayrıca geri tuşunun bildirim için atanması çok saçma olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bu son paylaşılan fotoğraflar maalesef sahte. Ayrıca geri tuşunun bildirim için atanması çok saçma olacaktır.
sanal tuş bildirim çubuğu açıldığında yukarı doğru olamaz mı ?

Bay H

Bay H

Üye
sanal tuş bildirim çubuğu açıldığında yukarı doğru olamaz mı ?
Bana göre olamaz ve olacağını da düşünmüyorum geri tuşuna böyle atraksiyon eklemelerini. Geri tuşuna işlevi dışında görev atamazlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
KenanK

KenanK

Üye
Bana göre olamaz ve olacağını da düşünmüyorum geri tuşuna böyle atraksiyon eklemelerini. Geri tuşuna işlevi dışında görev atamazlar.

oda bir nevi geri gibi zaten. çubuğu aşağıya indirdikten sonra geri tuşu görevini görecek gibi duruyoda. sadece şeklini değiştirmişler :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bir de az sürükleyince yarım bildirim ekranı çok sürükleyince tam ekran bildirim ekranı gibi bir şey vardı

yunusiyunus

Üye
bana şey gibi geldi, ekran koruyucu glance var ya ona farklı eklentiler eklenmiş gibi geldi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nedir bu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O,Diğer işletim sistemlerinde daha önce hiç yapılmamış ve kimselere nasip olmamış,sadece biz lumia kullanıcılarının ileride kullanabileceği Ms ve Nokia nın bir nimeti:)
Allah Allah ilginçmiş :) peki bu ekran kilidi gibi birşey mi yoksa işte sağdan soldan yukardan filan inen bildirim barı gibi birşey mi ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bildirim merkezi büyük bir ihtimal. arka taraf şeffaf ve ana ekran gözüküyor. böyle olsun kalsın yani güzel

braayn

braayn

Üye
wp 8.1 ile sızdırılanların hangisi gerçek haber hangisi asparagas haber anlayamadık yahu

efeler12

efeler12

Üye
Wpcentral sadece gerçek olanları paylaşıyor oradan bakabilirsiniz

HeroMR

HeroMR

Üye
heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki :s

2016'ya kadar WP8'in güncelleneceği söylendi 8.0.9.9.9.9 bile verip 8.1 vermeme hakkına sahip windows, bende anlamıyorum neden böyle cevaplar geliyor ki?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
2016'ya kadar WP8'in güncelleneceği söylendi 8.0.9.9.9.9 bile verip 8.1 vermeme hakkına sahip windows, bende anlamıyorum neden böyle cevaplar geliyor ki?

8.1 kesin verilecek demedim ve 8.0.9.9.9.9 da bir güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: yeminli06 ve Rainesto
lost68

lost68

Üye
windows phone 8.1 kesın verılecek blutoth firmasında 8.1 sertifikası verılmış

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Ek kolonu hepsine verseler