sanal tuş bildirim çubuğu açıldığında yukarı doğru olamaz mı ?bu son paylaşılan fotoğraflar maalesef sahte. Ayrıca geri tuşunun bildirim için atanması çok saçma olacaktır.
Bana göre olamaz ve olacağını da düşünmüyorum geri tuşuna böyle atraksiyon eklemelerini. Geri tuşuna işlevi dışında görev atamazlar.sanal tuş bildirim çubuğu açıldığında yukarı doğru olamaz mı ?
Bana göre olamaz ve olacağını da düşünmüyorum geri tuşuna böyle atraksiyon eklemelerini. Geri tuşuna işlevi dışında görev atamazlar.

O,Diğer işletim sistemlerinde daha önce hiç yapılmamış ve kimselere nasip olmamış,sadece biz lumia kullanıcılarının ileride kullanabileceği Ms ve Nokia nın bir nimetiNedir bu?

Nedir bu?

Allah Allah ilginçmişO,Diğer işletim sistemlerinde daha önce hiç yapılmamış ve kimselere nasip olmamış,sadece biz lumia kullanıcılarının ileride kullanabileceği Ms ve Nokia nın bir nimeti![]()
peki bu ekran kilidi gibi birşey mi yoksa işte sağdan soldan yukardan filan inen bildirim barı gibi birşey mi ?heryerde şu anki wp8 telefonların hepsine 2016ya kadar güncelleme desteği var dendi niye hala böyle sorular geliyorki![]()
2016'ya kadar WP8'in güncelleneceği söylendi 8.0.9.9.9.9 bile verip 8.1 vermeme hakkına sahip windows, bende anlamıyorum neden böyle cevaplar geliyor ki?