Haber Windows Phone 8.1 Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
teşekkür ederim ama zaten black i almıştım hatta Extralar + İnfo da Lumia Black yazıyordu ve Microsoft update yazan yerde 3 yada daha fazla güncelleme numrası vardı. Demekki 1 i eksik gelmiş bana.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eksik değildir belki de yeni bir yamadır bu..cihazın operator üzerine mı kayıtlı?

ON9

ON9

Üye
İşin garibi wp8.1 in nasıl olacağı hakkında pek bir görsel yok. Mesela bildirim çubuğu yandan çekmeli mi, yukarıdan indireli mi olacak..
yandan olması imkansız menülerde :boxsağa ve sola doğru çekme hareketi kullanılıyor çünkü. Üstten mantıklı geliyor ama Microsoft bu belli olmaz, bir baktık rastgele seçeneği verir. :boxTers köşe olma ihtimali var anlayacağınız

sauozgur

sauozgur

Üye
haber için teşekkürler içerik bilgileride gelmeye başlar umarım güzel :yurusürprizlerle karşılaşırız

n000k

n000k

Üye
amin şu haberde denilen NİSAN ayında gelir..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sabredip bekleyeceğiz arkadaşlar :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tabi ya artık bir hareket gelsin marka şaha kalksın bizde yararlanalım
bakıyoruz apple,samsung yeni modeller sızıyor yada güncel modeller Nokia & MS ikilisinin önünde zannediyorum hepimiz hem fikiriz bu konuda onun için yenilik iyidir

• Beğen
Tepkiler: PureFood

screamofcnc

Üye
arkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.

csH

csH

Üye
arkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.

o kadar da uçmayalım :D

Bay H

Bay H

Üye
aynen bende 1-2 yerde görmüştüm ama sade bir tasarımı olacak sanırım yani androiddeki gibi değil üzerinde kısa yollar olmayacak yani görünen o ..
Tam aksine kısa yollar da olacak. Daha doğrusu şuan için kısa yolların olduğu bilinmekte.
Yeni hızlı ayarlar da yine ekranın üst tarafında kısa bir dokunuşla açılacak aynı bölgeden uzun bir sürüklemede ise bildirim merkezinin açıldığı Beta test yazılımında görülmüş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aman gazı biraz ayarlı ver kardeş:)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
Rainesto

Rainesto

Üye
bence sola çekince gelecek asha tarzı ashada bugün yazıyor ya lumiada görev çubuğu olsa daha iyi ve daha şık olur

screamofcnc

Üye
o kadar da uçmayalım :D
yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....

csH

csH

Üye
yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....

benim nokiadan başka telefonum olmadı sağlamlığı tartışılmaz fakat androidi bu sene geçmesi imkansız tanıdığım çoğu kişinin ağzında s4 note 3 var samsung çok iyi gidiyor belki ios u geçeriz orasını bilmem iphonelar güzel fakat o fiyatlara insan çok daha iyisini hakediyor her şey 8.1e bağlı

Rainesto

Rainesto

Üye
Black i 620 ye alsam sıra buna gelecekte daha coming soon bile değil

goktas19

goktas19

Üye
Herkesin Windows Phone 8,1 beklentisi çok büyük inşallah beklentileri karşılar...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
güncelleme konusunda aşırı sorun yaşıyor Nokia. Bu gidişle yükselmesi zor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon ama arkadaşlar neden Nokia sorun yaşıyor ki güncelleme konusunda. Bugün yere göğe sığdırılamayan Samsung cihazları için en son Android sürümü olan 4.4.1 ne zaman çıktı ve bu güncellemeyi alan bir tane cihaz söyleyebilir misiniz?

Aynı şekilde Sony ve HTC için de geçerli bu dediklerim. Duyurusu yapılalı 3 ay civarında bir zaman geçti, nexus ve Motorola cihazları aylardır bu sürümle piyasaya sürülüyor ama güncelleme verilen cihaz sayısı kaç arkadaşlar.

Bence eleştiri de biraz adil olmak zorundadır.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, technocu1, PureFood ve 2 diğerleri

Üst Alt