yandan olması imkansız menülerdeİşin garibi wp8.1 in nasıl olacağı hakkında pek bir görsel yok. Mesela bildirim çubuğu yandan çekmeli mi, yukarıdan indireli mi olacak..
sağa ve sola doğru çekme hareketi kullanılıyor çünkü. Üstten mantıklı geliyor ama Microsoft bu belli olmaz, bir baktık rastgele seçeneği verir.
Ters köşe olma ihtimali var anlayacağınızyok değil teknosadan aldım. ama Preview for Developers yuklu.eksik değildir belki de yeni bir yamadır bu..cihazın operator üzerine mı kayıtlı?
arkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.

Tam aksine kısa yollar da olacak. Daha doğrusu şuan için kısa yolların olduğu bilinmekte.aynen bende 1-2 yerde görmüştüm ama sade bir tasarımı olacak sanırım yani androiddeki gibi değil üzerinde kısa yollar olmayacak yani görünen o ..
Yeni hızlı ayarlar da yine ekranın üst tarafında kısa bir dokunuşla açılacak aynı bölgeden uzun bir sürüklemede ise bildirim merkezinin açıldığı Beta test yazılımında görülmüş
Aman gazı biraz ayarlı ver kardeşarkadaslar daha gecen gazetelerde cikti 2014 yili windows phone yili olacak diye, rivayet o ki WP Mobil isletim sistemleri arasinda birinci siraya yerlesecekmis, 8.1 bir cok yenilik getirebilir hence de, hadi hayirlisi.

yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....o kadar da uçmayalım![]()
yaziyi yazan gazete ucmus o zaman cünkü yazida öyle diyodu, zaten isletim sistemimiz pekte kötü sayilmaz, wp'den androide geçmistim kurtulabilmek için bin dereden Su getirdim, stabilite açisindan WP çok iyi, nokianin malzeme kalitesi ve destegi tartisilmaz, insallah güzel seyler olacak....
inşallahHerkesin Windows Phone 8,1 beklentisi çok büyük inşallah beklentileri karşılar...