hocam sorun şu ki dediğin yer ilk günden beri işaretli, fakat bir değişiklik yapayım dedim kutunun işaretini kaldırıp tekrar koydum, ne hikmetse düzeldi.Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...
HAyırvideo kesme + slow motion gelmedi değil mi
tamamdır Teşekkürler
Sanırım bunun olması için kameranın fps değerinin 90 120 civarında olması lazım. Yani bunu yapabilecek yetenekte olması lazım. Eğer donanım desteklemiyorsa yazılımla yapamazlar. Bakalım pureview li kameraların böyle yetenekleri varmı göreceğiz geldiğinde.tamamdır Teşekkürler
1020 ile 1520 kesinlikle yapar bence.Sanırım bunun olması için kameranın fps değerinin 90 120 civarında olması lazım. Yani bunu yapabilecek yetenekte olması lazım. Eğer donanım desteklemiyorsa yazılımla yapamazlar. Bakalım pureview li kameraların böyle yetenekleri varmı göreceğiz geldiğinde.
Nokia'nın kameralarında böyle bir şey olması imkansızSanırım bunun olması için kameranın fps değerinin 90 120 civarında olması lazım. Yani bunu yapabilecek yetenekte olması lazım. Eğer donanım desteklemiyorsa yazılımla yapamazlar. Bakalım pureview li kameraların böyle yetenekleri varmı göreceğiz geldiğinde.
bende duyana kadar gelmez demiştim. Burada paylaşıldı sanırım. Neyse bekleyip göreceğiz.
Dağlara taşlara1020 ile 1520 kesinlikle yapar bence.
inşallahBazen kilitlenme bende de oluyor.Benim bataryayı çıkarma gibi durumum olmadığından telefonun kendine gelmesini bekliyorum çok kötü bir durum (L920).Ama 2 dk sonra geliyor kendine8.1 den sonra here drive+ bende calismiyor. Ayrica bazen ekran kilidi acilmiyor, pili cikarip takmam gerekiyor. Kilit olayini bi sekilde idare edcez artik ama here drive ile ilgili cozum onerisi olan varmi??
8.1 den sonra here drive+ bende calismiyor. Ayrica bazen ekran kilidi acilmiyor, pili cikarip takmam gerekiyor. Kilit olayini bi sekilde idare edcez artik ama here drive ile ilgili cozum onerisi olan varmi??
Bazen kilitlenme bende de oluyor.Benim bataryayı çıkarma gibi durumum olmadığından telefonun kendine gelmesini bekliyorum çok kötü bir durum (L920).Ama 2 dk sonra geliyor kendine
Sıfırlama yaptım tüm uygulamaları elimle kurdum teker teker hatta, Türkiye benimkisıfırlama yaptınız mı hiç? ve bölge ayarınız abd mi türkiye mi?
Sıfırlama yaptım tüm uygulamaları elimle kurdum teker teker hatta, Türkiye benimki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaşlar bu hataya ne diyeceksiniz başka bu duruma denk gelen varmı
Bu da 3lu olanı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende hiç olmadıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaşlar bu hataya ne diyeceksiniz başka bu duruma denk gelen varmı
Bu da 3lu olanı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende hiç olmadı![]()

Awesome lock free kullanıyorum ama ona da güncelleme geldi 8.1 destekliyor sorun olacağını sanmıyorumben de sıfırlama yaptım da kilit ekranı ile ilgili bir uygulama var mı arkada çalışan? belki o uyumsuzdur?
Awesome lock free kullanıyorum ama ona da güncelleme geldi 8.1 destekliyor sorun olacağını sanmıyorum