Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Türkçe Türkçe Türkçe evet kendi dilimiz bir an evvel gelmeli artık ne bu ya en azından sesli komutu ver cortonadan geçtim

PureFood

PureFood

Üye
Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...
hocam sorun şu ki dediğin yer ilk günden beri işaretli, fakat bir değişiklik yapayım dedim kutunun işaretini kaldırıp tekrar koydum, ne hikmetse düzeldi.

sekajmer

sekajmer

Üye
video kesme + slow motion gelmedi değil mi

dakamon

dakamon

Üye
tamamdır Teşekkürler
Sanırım bunun olması için kameranın fps değerinin 90 120 civarında olması lazım. Yani bunu yapabilecek yetenekte olması lazım. Eğer donanım desteklemiyorsa yazılımla yapamazlar. Bakalım pureview li kameraların böyle yetenekleri varmı göreceğiz geldiğinde.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sanırım bunun olması için kameranın fps değerinin 90 120 civarında olması lazım. Yani bunu yapabilecek yetenekte olması lazım. Eğer donanım desteklemiyorsa yazılımla yapamazlar. Bakalım pureview li kameraların böyle yetenekleri varmı göreceğiz geldiğinde.
1020 ile 1520 kesinlikle yapar bence.

sekajmer

sekajmer

Üye
Nokia'nın kameralarında böyle bir şey olması imkansız :D bende duyana kadar gelmez demiştim. Burada paylaşıldı sanırım. Neyse bekleyip göreceğiz.
1020 ile 1520 kesinlikle yapar bence.
Dağlara taşlara:D inşallah

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
8.1 den sonra here drive+ bende calismiyor. Ayrica bazen ekran kilidi acilmiyor, pili cikarip takmam gerekiyor. Kilit olayini bi sekilde idare edcez artik ama here drive ile ilgili cozum onerisi olan varmi??

SLH.55

SLH.55

Üye
8.1 den sonra here drive+ bende calismiyor. Ayrica bazen ekran kilidi acilmiyor, pili cikarip takmam gerekiyor. Kilit olayini bi sekilde idare edcez artik ama here drive ile ilgili cozum onerisi olan varmi??
Bazen kilitlenme bende de oluyor.Benim bataryayı çıkarma gibi durumum olmadığından telefonun kendine gelmesini bekliyorum çok kötü bir durum (L920).Ama 2 dk sonra geliyor kendine

blackcemre

Üye
Lumia 920 de de pureview var.slow motion gelmesi lazım.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bazen kilitlenme bende de oluyor.Benim bataryayı çıkarma gibi durumum olmadığından telefonun kendine gelmesini bekliyorum çok kötü bir durum (L920).Ama 2 dk sonra geliyor kendine

sıfırlama yaptınız mı hiç? ve bölge ayarınız abd mi türkiye mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Sıfırlama yaptım tüm uygulamaları elimle kurdum teker teker hatta, Türkiye benimki

ben de sıfırlama yaptım da kilit ekranı ile ilgili bir uygulama var mı arkada çalışan? belki o uyumsuzdur?

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye

Evet arkadaşlar bu hataya ne diyeceksiniz başka bu duruma denk gelen varmı :D

Bu da 3lu olanı :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, kursat99, alasulumurat ve 1 kişi daha
YkPkY

YkPkY

Üye

İyiymiş.3 tane başlat menün var işte,kimsede olmayan :D

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: yuzarsefak

ErenMSC

Üye

Bende hiç olmadı :)

• Beğen
Tepkiler: yuzarsefak
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Bende hiç olmadı :)

Normalde olmuyorda sınırları zorlayınca oluyor bence olmamalı saçma bi durum geri tuşuna yarım basılı tutularak oluyor ekran tam arkaya geçmeden :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
SLH.55

SLH.55

Üye
ben de sıfırlama yaptım da kilit ekranı ile ilgili bir uygulama var mı arkada çalışan? belki o uyumsuzdur?
Awesome lock free kullanıyorum ama ona da güncelleme geldi 8.1 destekliyor sorun olacağını sanmıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Awesome lock free kullanıyorum ama ona da güncelleme geldi 8.1 destekliyor sorun olacağını sanmıyorum

belli olmaz uygulamada bir hatadan dolayı da yapar,sil biraz da öyle kullan bakalım tekrar yapacak mı.

Üst Alt