SLH.55
Üye
1 sefer yaptı , birde ekrana dokunduğumda ellerim biraz ıslaktı belkide ondan kilitledi kendinibelli olmaz uygulamada bir hatadan dolayı da yapar,sil biraz da öyle kullan bakalım tekrar yapacak mı.

1 sefer yaptı , birde ekrana dokunduğumda ellerim biraz ıslaktı belkide ondan kilitledi kendinibelli olmaz uygulamada bir hatadan dolayı da yapar,sil biraz da öyle kullan bakalım tekrar yapacak mı.

Benimde aklıma uygulamalar kaynaklı olabilir gibi geliyor. Şu an sd karta falan uygulama kuruyoruz belki bazı kararsızlıklar oluyordur final sürüme kadar idare edelim bakalım final dede yapacak mı1 sefer yaptı , birde ekrana dokunduğumda ellerim biraz ıslaktı belkide ondan kilitledi kendini![]()
Aynen beklemekten başka çare yokBenimde aklıma uygulamalar kaynaklı olabilir gibi geliyor. Şu an sd karta falan uygulama kuruyoruz belki bazı kararsızlıklar oluyordur final sürüme kadar idare edelim bakalım final dede yapacak mı
Bende de arada sırada oluyor.2 başlangıç ekranı dün banada oldu
İndirme vsİnternet Explorer ın arka plan görevleri ne işe yarıyor engellesem mi
O bugu bende keşfettim sınırsız başlat ekranı oluyor. Een fazla 6 yapabildim.2 başlangıç ekranı dün banada oldu
Bu kadarcık mı ?BEyler bataryada rekora gidiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 de idare eder benceBu kadarcık mı ?
lumia 820 şarj daha uzun deniliyordu ama telefonu çok kullanıyor musun?8.1 de idare eder bence
Bizzat kendim denedim ve kalibrasyon yaptım, Gdr3 ve 8.1 şarj durumunu karşılaştırdım Gdr3 daha az şarj yiyor.lumia 820 şarj daha uzun deniliyordu ama telefonu çok kullanıyor musun?
Üstten çubuk iner de ne demek ki? Bildirim geldiğinde üstte bir çubuk zaten beliriyor ama aşağı doğru açılmıyor. Orada kayboluyor. Ondan hariç Bildirim merkezinin kendiliğinden aşağı doğru açılması da mı gerekiyor ki? Bende öyle bir kendiliğinden aşağı inen birşey yok. Ben elimle aşağı çekersem açılıyor bildirim merkezi.Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...
520 de wp8 de tek sarjda, simsiz ve sadece gece az kurcalama ile 11 gün gördü ss almıştım telefon arkadaşındı gelince resim atarım, bu arada ben 8.1 de 1 gün 10saat gördüm 920 deBEyler bataryada rekora gidiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaş kendi rekorundan bahsediyor520 de wp8 de tek sarjda, simsiz ve sadece gece az kurcalama ile 11 gün gördü ss almıştım telefon arkadaşındı gelince resim atarım, bu arada ben 8.1 de 1 gün 10saat gördüm 920 de