Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye

dakamon

dakamon

Üye
1 sefer yaptı , birde ekrana dokunduğumda ellerim biraz ıslaktı belkide ondan kilitledi kendini :)
Benimde aklıma uygulamalar kaynaklı olabilir gibi geliyor. Şu an sd karta falan uygulama kuruyoruz belki bazı kararsızlıklar oluyordur final sürüme kadar idare edelim bakalım final dede yapacak mı

SLH.55

SLH.55

Üye
Benimde aklıma uygulamalar kaynaklı olabilir gibi geliyor. Şu an sd karta falan uygulama kuruyoruz belki bazı kararsızlıklar oluyordur final sürüme kadar idare edelim bakalım final dede yapacak mı
Aynen beklemekten başka çare yok

Heimdalll

Heimdalll

Üye
2 başlangıç ekranı dün banada oldu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben bu yüzden sd karta uygulama kurmadım :)

skynet

Üye
Taşıyabildiğim ne varsa hepsini sd karta taşıdım şuan için problem yok :thumbup:

smltrl

Üye
İnternet Explorer ın arka plan görevleri ne işe yarıyor engellesem mi

alasulumurat

alasulumurat

Üye
BEyler bataryada rekora gidiyorum

erhanercan

erhanercan

Üye
pil tasarrufunu neden kapatıyorsunuz yahu

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

ErenMSC

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Androide durmadan whatsapp güncellemesi geliyor bize yine hiç bir şey bari betası gelsin arkadaş.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...
Üstten çubuk iner de ne demek ki? Bildirim geldiğinde üstte bir çubuk zaten beliriyor ama aşağı doğru açılmıyor. Orada kayboluyor. Ondan hariç Bildirim merkezinin kendiliğinden aşağı doğru açılması da mı gerekiyor ki? Bende öyle bir kendiliğinden aşağı inen birşey yok. Ben elimle aşağı çekersem açılıyor bildirim merkezi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
BEyler bataryada rekora gidiyorum
520 de wp8 de tek sarjda, simsiz ve sadece gece az kurcalama ile 11 gün gördü ss almıştım telefon arkadaşındı gelince resim atarım, bu arada ben 8.1 de 1 gün 10saat gördüm 920 de

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
520 de wp8 de tek sarjda, simsiz ve sadece gece az kurcalama ile 11 gün gördü ss almıştım telefon arkadaşındı gelince resim atarım, bu arada ben 8.1 de 1 gün 10saat gördüm 920 de
arkadaş kendi rekorundan bahsediyor

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt