Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kesinlikle güç tasarrufu ile tasarrufsuz arasında çok fark var. Tasarruflu 3 gün, tasarrufsuz 1,5 2 gün gidecek telefon

• Beğen
Tepkiler: emz ve erhanercan

Heimdalll

Heimdalll

Üye
siz uçmuşsunuz ya, ben öğlen 12 den akşam 7 yada 8e zor çıkıyorum, oda telefonu hiç ellemezsem

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
siz uçmuşsunuz ya, ben öğlen 12 den akşam 7 yada 8e zor çıkıyorum, oda telefonu hiç ellemezsem

Sıkıntı yok bende eskiden bir gün gidiyordu yani normal

Hava kompresörüyle gönderildi

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
OTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
OTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın :)
otg tam sürümde gelecekti galiba

beats

beats

Üye
otg tam sürümde gelecekti galiba
OTG ya da HID aygıtlarına WP şuan bile izin veriyor Özgür abi konusunu açmıştı, ama cihaz üreticileri bunu aktif etmiyorlar bu yüzden kullanım dışı kalıyor.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Sıkıntı yok bende eskiden bir gün gidiyordu yani normal

Hava kompresörüyle gönderildi
bende 1 gün gitmiyor sıkıntı o işte, şu final gelsede rahatlasam, şarj sıkıntısından bıktım, 2 ay daha nasıl sabredicem bilmiyorum

Sosyete16

Üye
Bende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?

ErenMSC

Üye
Bende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?
Süper , keşke bizimde olsa :D

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
beats

beats

Üye
Adam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Acaba geri yükleyebilmişmi :) sys app pusherda yoksa uygulama yandı :D

Heimdalll

Heimdalll

Üye
senin telefon normal değil :D8.1 mi telefon ?

erhanercan

erhanercan

Üye
Full şarjdan sonra h hep 22 saat gösteriyor benimki lumia 920 8.1

skynet

Üye
Adam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia geri bildirim bende sorunluydu bu yöntem ile kaldırıp tekrar kurdum ama yine sonuç değişmedi ama yine de teşekkürler bu yöntemi öğrendiğim iyi oldu :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yunusiyunus

Üye
bu sistemin açığı mı yoksa adamlar bilerek mi yapmış sonuçta ne kadar kaliteli de olsa gelecekte bu cihazlar eskiyecek ve destekler olmayacaktır

Heimdalll

Heimdalll

Üye
pil yüzdesi %100 ama pil tasarrufunu açınca pil göstergesindeki doluluk yarıya inmiş görünüyor, pil tasarrufunu kapatınca tekrar dolu gözüküyor buda ilginç bi hata

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt