siz uçmuşsunuz ya, ben öğlen 12 den akşam 7 yada 8e zor çıkıyorum, oda telefonu hiç ellemezsem
otg tam sürümde gelecekti galibaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın![]()
OTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaOTG desteğini vermeye hiç niyetleri yok galiba.bi de bu stereoskobik fotoğraf olayı vardı o ne oldu acabaopera coştu yine kusura bakmayın![]()
OTG ya da HID aygıtlarına WP şuan bile izin veriyor Özgür abi konusunu açmıştı, ama cihaz üreticileri bunu aktif etmiyorlar bu yüzden kullanım dışı kalıyor.otg tam sürümde gelecekti galiba
bende 1 gün gitmiyor sıkıntı o işte, şu final gelsede rahatlasam, şarj sıkıntısından bıktım, 2 ay daha nasıl sabredicem bilmiyorumSıkıntı yok bende eskiden bir gün gidiyordu yani normal
Hava kompresörüyle gönderildi
Süper , keşke bizimde olsaBende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?

İlginçmişAdam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada boynum koptu.Silmeyi bulan adam yüklemez mi hiçAcaba geri yükleyebilmişmisys app pusherda yoksa uygulama yandı
![]()

senin telefon normal değilBende L820 var sadece 3g kalapı arka plan uygulamarı açık son şarjdan sonra geçen süre 1 gün 8 saat kalan süre 12 saat ve şuan batarya seviyesi %52 koca gün mesajlaşıyorum telefon görüşmesi yapıyorum arada sırada internete giriyorum sizce iyimi ?
8.1 mi telefon ?Evet 8.1 yüklüsenin telefon normal değil8.1 mi telefon ?
ne diyim çok isterdim şöyle 1 gün rahat rahat kullanmayıEvet 8.1 yüklü
Adam ayarlardaki uygulamaları silmeyi bulmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız