Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Nerde kaldı bu güncelleme :( Yüklicem artık 8.1i

dakamon

dakamon

Üye
Xbox music yerine Nokia mix radio guncellendi :D

Tost Makinası ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
joe belfiore nin twitinden :)

Ben de gördüm şimdi..neyse sorunsuz bir şekilde yapsınlar da beklemeye alıştık zaten. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

edta28

Üye
arkadaşlar wp 8,1 veya 8,5 hiç önemli değil çünkü hiç bi gelişme yok uygulamalar desen hak getire zaten geçenlerde twitterda microsoft sevilmiyor o yuzden uygulama yapılmıyor yapılanlarda yarım yamalak tam değil gibi hatta windows para verirse destek olacaklarını yoksa uygulama yapılmayacağını yazmışlar zaten nokıa da buğün itibariyle bitiyor artık en azından uygulamaları guzeldi. neyse beklemekten takip etmekten sıkıldım hiç bişey wp da yolunda gitmiyor ...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bugün yani 25 nisan'da nokia tamamen microsoft'un eline geçiyor..adamlar gider ayak sistemi kapatıp mı teslim ettiler nedir :) hiçbir tile çalışmıyor şu an, hava durumu da güncellemiyor.
Cumaya gitmişler dönecekler :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve enessrsy
dakamon

dakamon

Üye
Satya nadalle mobil ve bulut ilk onceliğimiz olacak demiş. Hadi hayırlısı bizim için iyiye işaret bu. Umarım sağlam geliştirmeler sürekli sık sık gelir.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Satya nadalle mobil ve bulut ilk onceliğimiz olacak demiş. Hadi hayırlısı bizim için iyiye işaret bu. Umarım sağlam geliştirmeler sürekli sık sık gelir.

One Drive'ın gece aldığı güncelleme sanırım bu haberi doğruluyor :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Sıra müzik ve video da o zaman :)

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu arada L930 fiyatı 600 Avro olarak açıklanmış Almanyada

amidore

Üye
Arkadaşlar selam,
Ben lumia 1320 cihazı 8.1 e güncelledim, sonrasında hediye kart olayını yaptım ve ücretli bazı uygulamaları aldım.
Şarjın az gitmesi nedeniyle tekrar 8.0 a dönüş yaptım. Bu esnada cihaz yedekler geri yüklensin mi sorusuna evet dedim ve tüm uygulamalar geri yüklendi, fakat ücretli uygulamalarım demo olarak yüklendi.
Bende sorun TR bölge ve dil ayarlarından olabilir diye (hediye kart için bölge dil ayarlarını U.K yapmıştım) tekrar U.K yaptım sıfırladım cihazı, yine tüm uygulamalar eksiksiz yüklendi ve yine ücretli uygulamalarım demo yüklendi.
Hep aynı hesabı kullandım, farklı bir hesap kullanmadım.
Şimdi ben aldığım ücretli uygulamaları tekrar mı ücret ödeyip almak zorundayım?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar selam,
Ben lumia 1320 cihazı 8.1 e güncelledim, sonrasında hediye kart olayını yaptım ve ücretli bazı uygulamaları aldım.
Şarjın az gitmesi nedeniyle tekrar 8.0 a dönüş yaptım. Bu esnada cihaz yedekler geri yüklensin mi sorusuna evet dedim ve tüm uygulamalar geri yüklendi, fakat ücretli uygulamalarım demo olarak yüklendi.
Bende sorun TR bölge ve dil ayarlarından olabilir diye (hediye kart için bölge dil ayarlarını U.K yapmıştım) tekrar U.K yaptım sıfırladım cihazı, yine tüm uygulamalar eksiksiz yüklendi ve yine ücretli uygulamalarım demo yüklendi.

Bence o uygulamaları kaldır, sonrasında ise tekrar UK mağazasından ücretli satın aldığın uygulamaları tekrar yükle. :good:

amidore

Üye
Bence o uygulamaları kaldır, sonrasında ise tekrar UK mağazasından ücretli satın aldığın uygulamaları tekrar yükle. :good:

:biggrin: Teşekkürler, tavsiyenizi uyguladım, ücretli uygulamalarım geri geldii. :biggrin:
Gerçekten çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. :alkis

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
O zaman burada net 2000 TL

Çok soyledin Amerika fiystı 599 dolar vergiler falan da tamam ama 2000 zorAvrupa asya bi kaç kıtada da 599 dolardı yani bizde de 599 doların tr + vergiler toplamı olacaktır

kursat99

kursat99

Üye
Xbox Music güncellemesi hala yok! Daniel Rubino'nun son mesajına bakılırsa o da bilmiyor ne zaman geleceğini.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
telefonunuzdan son donemlerde ekran goruntusu aldınız mı. Ne alakaysa ekran goruntusu almaya çalıştığımda, ekran pkuyucusu telefon dili ingilizce (birleşik devletler) iken çalışır diyo. Ne alaka acaba. Varmı böyle bir sorunla karşılaşan.alla alla ne iştir anlamadım. Biraz once ekran goruntusu alamadım. Şimdi kendi kendine duzeldi. Ama klavye bi sapıtıyor şuan bile tahmin yapamıyor telefon.

zbahadir

Üye
Arkadaşlar selam,

Tekrar satın al diyorsun sonra bir mesaj çıkıyor "bu ürünü zaten satın almışsınız tekrar kurulsun mu?" diye. Evet derseniz lisanslı olarak kuruluyor. Ben o şekilde yaptım güncelleme sonrası.

Üst Alt