Geçenlerde benim cihazda da olmuştu.Şarjım %8 di cihazı şarja taktım bi anda %34 e çıktı.anlamadımbu gün onedrive güncellemesinden sonra telefon kendine bir test resim yüklemek isterken, deminde saygım %5 di şarja taktım tel tekrar test attı ve şarj %31 oldu anlamadım bende, buyur bir şey başına gelen oldu mu hiç
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
şu swype klavyeye bi alışamadınız gittibu gün onedrive güncellemesinden sonra telefon kendine bir test resim yüklemek isterken, deminde saygım %5 di şarja taktım tel tekrar test attı ve şarj %31 oldu anlamadım bende, buyur bir şey başına gelen oldu mu hiç
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

şu swype klavyeye bi alışamadınız gitti![]()
xbox music güncellendi
edit: ne değişti ben anlamadım, anlayan varsa söylesin
Şu an sanırım bölge bölge mi ne veriyorlar güncellemeyi analamadım. Bende de yok güncelleme. Belki bölgesi abd falan olanlara gelmiştir de bende yok valla.
Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...Ya hâlâ yukarıdan gelen küçük çubuk yok ortalıkta.. soft reset attım bakalım düzelecek mi..
620de çok normal, ben istesem 2 saat olmadan bitirebilirim şarjımıbu nedir abicim ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cortanayla daha uyumlu çalışması içinmiş güncelleme bi de küçük düzeltmelerxbox music güncellendi
edit: ne değişti ben anlamadım, anlayan varsa söylesin
cortanayla daha uyumlu çalışması içinmiş güncelleme bi de küçük düzeltmeler