Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün onedrive güncellemesinden sonra telefon kendine bir test resim yüklemek isterken, deminde saygım %5 di şarja taktım tel tekrar test attı ve şarj %31 oldu anlamadım bende, buyur bir şey başına gelen oldu mu hiç

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Toros542

Toros542

Üye
bu gün onedrive güncellemesinden sonra telefon kendine bir test resim yüklemek isterken, deminde saygım %5 di şarja taktım tel tekrar test attı ve şarj %31 oldu anlamadım bende, buyur bir şey başına gelen oldu mu hiç

Geçenlerde benim cihazda da olmuştu.Şarjım %8 di cihazı şarja taktım bi anda %34 e çıktı.anlamadım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

şu swype klavyeye bi alışamadınız gitti:ah

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve ErenMSC
Toros542

Toros542

Üye
Arkadaşlar ayın 21 inde telefonumu 8.1 yüklüyken sıfırladım.tüm güncellemeleri yaptıktan sonra göz atma kısmında kilit ekranı bildirimleri seçeneğinin olmadığını gördüm. Benim gibi sıfırlama yapanlar bu sorunu yaşadımı?

PureFood

PureFood

Üye
swype klavye muazzam, hangi android iphone kullananlara gostersem vay harika bizde var mı ki diyor.
bugün mesaj geliyor, ancak yukarıdan tek uyarı çubuğu çıkmadı bir arkadaşla konuşurken. Bildirim çubuğunda sıkıntı yok ama. İlginç.
8.1 baya iyi oldu, kullanabildiğim kadar swype kullanıyorum artık

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bende artık alışsam güzel olacak fakat büyük ekranlı telefonlarda bence zor :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Son düzenleme:
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
xbox music güncellendi

edit: ne değişti ben anlamadım, anlayan varsa söylesin

dakamon

dakamon

Üye
Şu an sanırım bölge bölge mi ne veriyorlar güncellemeyi analamadım. Bende de yok güncelleme. Belki bölgesi abd falan olanlara gelmiştir de bende yok valla.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Şu an sanırım bölge bölge mi ne veriyorlar güncellemeyi analamadım. Bende de yok güncelleme. Belki bölgesi abd falan olanlara gelmiştir de bende yok valla.

aynen öyle..bölge bölge aktifliyorlar bence de.

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu final sürüm ile böyle irili ufaklı yada çok ufak özelliklerde gelebilir mi sizce. Mesela eap-ttls PAP ayarı gibi? Pap ayarını final sürümünde ekleyebilirlermi acaba? @papakudioflu

Tost Makinası ile gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bolgeyi abd yapıp güncellemeyi yükledim tabi o arada video da guncellendi. Şimdi izleyemiyorum hiçbirini. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

PureFood

PureFood

Üye
Ya hâlâ yukarıdan gelen küçük çubuk yok ortalıkta.. soft reset attım bakalım düzelecek mi..

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Ya hâlâ yukarıdan gelen küçük çubuk yok ortalıkta.. soft reset attım bakalım düzelecek mi..
Dostum ayarlardan Bildirimler+Eylemlere gir. Hangi uygulamada üstten çubuk inmesini istiyorsan onu seç ve Bildirim başlıklarını göster kutusunu işaretle. Böylelikle artık o programdan bildirim geldiğinde üstten çubuk iner...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
keremunye

keremunye

Üye
:off:bu nedir abicim ya

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
insider ı kaldır bence..eğer 8.1 yüklü ise boşu boşuna şarj yer..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

Üst Alt