birşey farklı değil ama bilmiyorumbizde neden öyle değil ayarlardan bir şey mi farklı acaba sizin?
isterseniz telefonu bir sıfırlayın öyle yapmıştımsıfırlayacağım ama geri yükle yapmam lazım. Neyse asıl sürümünde düzeltirler..birşey farklı değil ama bilmiyorumisterseniz telefonu bir sıfırlayın öyle yapmıştım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence şarjla ilgili birşeyleri yanlış yapıyorsunuz... bekleme modunda güç tasarrufunu açmasam sabah çıkmıyordu şimdi bi gıdım bile düşmüyor...
%20 nin altına düşünce kendisi açtı tasarrufu batarya süresi on numara olmuş..
Benim hepsi kapalı :PGüç tasarrufunda arka plan görevleri kapanıyor çünkü.
Uygulamaları izinlerini kapatın tek tek.şarjın kendi kendine gitmediğini farkedeceksiniz
Çırak ile gönderildi
arkadaşlar yarddım edinde bende yükleyeyim. Şu ön izlemek surumunu
Güç tasarrufunda arka plan görevleri kapanıyor çünkü.
Uygulamaları izinlerini kapatın tek tek.şarjın kendi kendine gitmediğini farkedeceksiniz
Çırak ile gönderildi
Bak sende de varmış tyrbo. Arada müziklerde de oluyor o. Bunu demeye çalışmıştım.
Birde arkadaşlar geri bildirim yollayanlar nasıl yolluyorlar? Nokia dışında nereye yollanıyor? Ayrıca şöyle ingilizcesi iyi olmayanlar bir metin yazıp paylaşsak da herkes onu gönderse?
Telgrafla gonderildi.

arkadaşlar yarddım edinde bende yükleyeyim. Şu ön izlemek surumunu
okudun pru giriş yaptım. Sonro done dedim çıktı ondan sonraki Önemli. Geliştiriçi deilimki ben daha
gökçen o dediğin bence senin almadığın bir güncelleme ben ilk aldığımda senin dediğin gibi 19 adım sürdü ilk etapda telefon aptalladı düzeldi şimdi biraz hemen hemen stabil sürüm doğrudur bende de 845
Okan o ilgin şeyde cortananın asistanı herhaldebazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz
skype nasıl çalışacak karşındaki 8,1 olmasımı lazım yoksa uygulama var fakat arama ekranından yapmıyor
Hepimiz geliştiriciyiz forum olarak. Aramıza hoşgeldinbelki ben de giliştiri olurum daha bellimi olur

belki ben de giliştiri olurum daha bellimi olur