Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Şarj bitmeden evvel telefon dil bölge Türkçe /Türkiye yapmıştım, baktım şimdi bir yanlışlık yok ama cortana halen aktif.

Dil güncellemesi abim.dün bende aynı heyecana kapılıp formu ayağa kaldırmıtım. :D

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
Sadece 920 lere geliyor galiba

Tost Makinası ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben kısaca kendi çapımda aydınlatayım :D güncellemeyi ilk yükleyenler ardından kısa bi süre sonra 3. Bir güncelleme almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben bugün yaptım güncellemeyi ardından bu ek dil guncellemesi gelmişti sürüm numaramda şu kontrol edin güncelleme gelmedi diyenler önceden alıp unutmuş olabilirsiniz 8.10.12359.845

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ben dün yırtmıştım ama millet heyecandan olsa gerek tie almadı 2 arkadaş dışında.
5 saat sonra 3. güncelleme gelmişti.
Ayrıntılı baktığımdada bi değişiklik yyok.

Çırak ile gönderildi

emz

emz

Üye
Ayrıca şunu eklemekte fayda görüyorum artıj mesela eskiden rehber live tilenında kişiler gozukurken aşağı inince resimler gidiyordu şimdi beklemede uyku modu gibi duruyor ama videoda bug var ilerlete basınca tak tak otuyor :):)

Bak sende de varmış tyrbo. Arada müziklerde de oluyor o. Bunu demeye çalışmıştım.
Birde arkadaşlar geri bildirim yollayanlar nasıl yolluyorlar? Nokia dışında nereye yollanıyor? Ayrıca şöyle ingilizcesi iyi olmayanlar bir metin yazıp paylaşsak da herkes onu gönderse?

Telgrafla gonderildi.

yunusiyunus

Üye
son msjlar yanlış konuda sanırsam :P

skynet

Üye
Bakıyorum da çoğu kişi aynı resmi kullanmış :)

Türksat 3A ile gönderildi.

skynet

Üye
Bu arada sanırım nokia geri bildirim çalışmıyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler bataryada ciddi sıkıntılar var. Kendi kendine şarj yiyor. Uyumadan önce %60 iken bıraktım, sabah %50 olmuştu. Her zamanki gibi güç tasarrufunu açtım her şeyi kapayıp uyudum. Normalden hızlı gidiyor şarjı zaten

skynet

Üye
Beyler burası ekran görüntüsü paylaşma yeri değil :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gökçen o dediğin bence senin almadığın bir güncelleme ben ilk aldığımda senin dediğin gibi 19 adım sürdü ilk etapda telefon aptalladı düzeldi şimdi biraz hemen hemen stabil sürüm doğrudur bende de 845
Okan o ilgin şeyde cortananın asistanı herhalde :) bazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz

skype nasıl çalışacak karşındaki 8,1 olmasımı lazım yoksa uygulama var fakat arama ekranından yapmıyor

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gökçen o dediğin bence senin almadığın bir güncelleme ben ilk aldığımda senin dediğin gibi 19 adım sürdü ilk etapda telefon aptalladı düzeldi şimdi biraz hemen hemen stabil sürüm doğrudur bende de 845
Okan o ilgin şeyde cortananın asistanı herhalde :) bazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz

skype nasıl çalışacak karşındaki 8,1 olmasımı lazım yoksa uygulama var fakat arama ekranından yapmıyor
Olabilir tabi. 19 adımlık ilk yüklemeyi yapmıştım zaten, yine 19 adım gösterince farklı bir sistem güncellemesi mi diye düşünüp o yüzden sordum neyin nesi diye! :oke: Asistan konusunda yanılmışım evet. :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ya arkadaşlar şu ileri geri seçeneği bende görünmüyor? Bunun bi ayarı varmı
Arkadaşım ileri geri seçeneği uc browserdaki gibi sağ yana kaydır önceki sayfa sola jaydır sonraki sayfa gelir

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Whatsapp, mail, normal mesaj sayıları arttıkça aksiyon merkezi kasmaya başlıyor sanırım optimizasyonla alakalı bi durum bunu kontrol etmek için mesaj biriktirmiştim aynı durumu yaşayan oldumu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Mesajlara şöyle bir göz attım, bir çok noktada defalarca aynı sorular veya aynı problemler yazılmış. Ancak WP8.1 e katılımın çok fazla olması da problemlerin ve eksiklerin hızla görülmesini sağlıyor. Bunlar toparlanıp düzenli bir liste haline getirilecek mi, bu sizce de gerekli mi? Belki de geçmişte yapıldığı gibi bir eksikler/istekler listesi yapılıp topluca gerekli mercilere gönderilebilir. Bence yaptığınız o uygulama gayet başarılı ve güzeldi. @bulutsuzgece, @papakudioflu ?

• Beğen
Tepkiler: yuzarsefak ve bulutsuzgece
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu güncellemeden sonra telefonu ikinci şarj edişim ilk şarja göre telefon bildiğin şarjı içiyor inşallah böyle devam etmez

Üst Alt