Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Cihazın bölgesini Birleşik Krallık (United Kingdom), dilini İngilizce (United Kingdom) yapıyorsunuz ve yeniden başlatıyorsunuz.Daha sonra uygulamayı indiriyorsunuz.

Uygulamada sizin Microsoft hesabına yönlenip; kısa kişisel bilgilerinizi istiyor: Kısa adres, cep telefonu numarası, posta kodu, isim soyisim ve uygulamadaki kod yer alıyor.Bu işlemleri tamamladığınızda Microsoft hesabınıza 20 pound tanımlanıyor.Posta kodunu ingiltereden bir yerin posta kodu olarak girmeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde :)

Ayrıca yukarıdaki bu linkteki gameloft oyunları UK 'de ücretsiz . Bizde paralı . Oradan bir kere indirdikten sonra silseniz yada bölgenizi tekrar türkçe yapmış olsanız bile satın aldı olarak görünüyor . Sıkıntı yok yani .

Bu arada bana bir güncelleme geldi indirdim yüklüyorum . Ek dil desteği yazıyordu ayrıntılarda .

Telefonun dilini değiştirip güncelleme kontrolü yapıyorsanız o yüzden geliyor olabilir.

Tost Makinası ile gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Telefonun dilini değiştirip güncelleme kontrolü yapıyorsanız o yüzden geliyor olabilir.

Yok telefonun herşeyi türkçe şu anda :) ama çevirmiştim hediye kartı mevzusu yüzünden sabah .

dakamon

dakamon

Üye
Ya şu cortanayı hangi dil için tamamladılarsa o an güncelleme olarak verseler ya ne iyi olurdu. O zaman bize gelmesi de tarih olarak kısalırdı. Şimdi bunlar tüm diller için bitirmeden vermezler. 2015 e kadar brklemeseler.

lamia925

lamia925

Üye
Wp 8.1 de ie 11 de video tam ekran nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun dostum. Bende sana anlatamadım herhalde. Neyse ama bunu geribildirim olarak nasıl yoklayabiliriz?

Telgrafla gonderildi.

Microsoft blogdan falan yolla

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ademoz05

ademoz05

Üye
Yeni saçmalığınız hayırlı olsun.
Daha önce sorunsuzca ve daha rahatça açılan videolar açılmıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor,

"error video could not be decoded"

Ayrıca dailymotionda vidyo izlerken tam ekran yapılamıyor ve ileri geri alınamıyor.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yakında bir bug hata giderme performans güncelemesi gelebilir biraz bekleyin.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Wp 8.1 de ie 11 de video tam ekran nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı

Şuan da yapılamıyor final sürümünü beklemek zorundayız.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Skype ın çalışma mantığı şu yonde kişilerinizdekiler skype taki kişilerle ilişkilendiriliyor eğer o an aradığınız kişi de skype kişisiyse skype ile arama aktif oluyor

benim skype eşleşmiş durumda ama dediğin olmuyor maalesef

dakamon

dakamon

Üye
benim skype eşleşmiş durumda ama dediğin olmuyor maalesef

Benim bi arkadaş var mesela arıyorum böyle ararken goruntılu goruşme tuşu açık renkli oluyor yani aktif. Ama skype ta olmayan biri olunca koyu renkli oluyor yani pasif

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim bi arkadaş var mesela arıyorum böyle ararken goruntılu goruşme tuşu açık renkli oluyor yani aktif. Ama skype ta olmayan biri olunca koyu renkli oluyor yani pasif

Arkadaşın 8,1 mi kullanıyor ondan olabilir mi ben skype uygulamasını sildim tekrar yükledim hatta uygulamadan görüşüyorum normalde görüşemiyorum

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşın 8,1 mi kullanıyor ondan olabilir mi ben skype uygulamasını sildim tekrar yükledim hatta uygulamadan görüşüyorum normalde görüşemiyorum

Arkadaşımda Nokia 3230 classic var :D yani eski kalas telefonlardan :D sadece skype kullanıyor bilgisayardan oradan eşleşmiş tanıyor. Acaba rehber ayarından skype kullanıcılarını filtreledinizmi?

efo81man

efo81man

Üye
Cihazın bölgesini Birleşik Krallık (United Kingdom), dilini İngilizce (United Kingdom) yapıyorsunuz ve yeniden başlatıyorsunuz.Daha sonra uygulamayı indiriyorsunuz.

Uygulamada sizin Microsoft hesabına yönlenip; kısa kişisel bilgilerinizi istiyor: Kısa adres, cep telefonu numarası, posta kodu, isim soyisim ve uygulamadaki kod yer alıyor.Bu işlemleri tamamladığınızda Microsoft hesabınıza 20 pound tanımlanıyor.Posta kodunu ingiltereden bir yerin posta kodu olarak girmeniz gerektiğini söylememe gerek yok herhalde :)

Ayrıca yukarıdaki bu linkteki gameloft oyunları UK 'de ücretsiz . Bizde paralı . Oradan bir kere indirdikten sonra silseniz yada bölgenizi tekrar türkçe yapmış olsanız bile satın aldı olarak görünüyor . Sıkıntı yok yani .

Bu arada bana bir güncelleme geldi indirdim yüklüyorum . Ek dil desteği yazıyordu ayrıntılarda .

dedigin gibi yaptım ama oyunları indiremiyorum yardımcı olabilcekmisin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşımda Nokia 3230 classic var :D yani eski kalas telefonlardan :D sadece skype kullanıyor bilgisayardan oradan eşleşmiş tanıyor. Acaba rehber ayarından skype kullanıcılarını filtreledinizmi?

Hayır ya filtreleme yok gözüküyor hatta eşleştirdim
[/URL]
Bu şekilde başka eşleşme yok dimi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hayır ya filtreleme yok gözüküyor hatta eşleştirdim

Bu şekilde başka eşleşme yok dimi
Bu şekilde facebook sohbetide olması gerekirdi, ama kaldırdılar!!

meg1ddo

meg1ddo

Üye
8.1 ile birlikte yerleşik mesaj uygulaması dışında bir mesaj programını varsayılan olarak kullanabilecektik, bu konuda bir gelişme varmı?

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
8.1 ile birlikte yerleşik mesaj uygulaması dışında bir mesaj programını varsayılan olarak kullanabilecektik, bu konuda bir gelişme varmı?
Maalesef.
Microsoft 8.1 de bunu düşünmüyor 8.2 olabilir belki .:D.

Üst Alt