Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

bence şarjla ilgili birşeyleri yanlış yapıyorsunuz... bekleme modunda güç tasarrufunu açmasam sabah çıkmıyordu şimdi bi gıdım bile düşmüyor...
%20 nin altına düşünce kendisi açtı tasarrufu batarya süresi on numara olmuş..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bizde neden öyle değil ayarlardan bir şey mi farklı acaba sizin?

alaca61

Üye
arkadaşlar yarddım edinde bende yükleyeyim. Şu ön izlemek surumunu

BelaMonte

BelaMonte

Üye
YkPkY

YkPkY

Üye

bence şarjla ilgili birşeyleri yanlış yapıyorsunuz... bekleme modunda güç tasarrufunu açmasam sabah çıkmıyordu şimdi bi gıdım bile düşmüyor...
%20 nin altına düşünce kendisi açtı tasarrufu batarya süresi on numara olmuş..

Güç tasarrufunda arka plan görevleri kapanıyor çünkü.
Uygulamaları izinlerini kapatın tek tek.şarjın kendi kendine gitmediğini farkedeceksiniz

Çırak ile gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Uygulamaları izinlerini kapatın tek tek.şarjın kendi kendine gitmediğini farkedeceksiniz

Çırak ile gönderildi
Benim hepsi kapalı :P

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Çırak ile gönderildi

tasarrufu kendi açtı açmadan öncede bayağı gitti göründüğü gibi

• Beğen
Tepkiler: Serhan
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Bak sende de varmış tyrbo. Arada müziklerde de oluyor o. Bunu demeye çalışmıştım.
Birde arkadaşlar geri bildirim yollayanlar nasıl yolluyorlar? Nokia dışında nereye yollanıyor? Ayrıca şöyle ingilizcesi iyi olmayanlar bir metin yazıp paylaşsak da herkes onu gönderse?

Telgrafla gonderildi.

Eee Ben nerden bileyim senin anlattığın çok farklıydı yada kan aldırdım ya ondan olabilir 5 tüp sonuçta daha yebi geldim kendime :):):):)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz

alaca61

Üye
okudun pru giriş yaptım. Sonro done dedim çıktı ondan sonraki Önemli. Geliştiriçi deilimki ben daha

ardacumhur

ardacumhur

Üye
okudun pru giriş yaptım. Sonro done dedim çıktı ondan sonraki Önemli. Geliştiriçi deilimki ben daha

O zaman neden geliştirici önizleme sürümünü yüklemek istiyorsun?

Bu sürüm sadece geliştiricilere özel sunulmuş bir sürüm ;)

dakamon

dakamon

Üye
gökçen o dediğin bence senin almadığın bir güncelleme ben ilk aldığımda senin dediğin gibi 19 adım sürdü ilk etapda telefon aptalladı düzeldi şimdi biraz hemen hemen stabil sürüm doğrudur bende de 845
Okan o ilgin şeyde cortananın asistanı herhalde :) bazen seni anlamadım diyor aslında çoğunlukta öyle diyor ah en azından ona türkçe gelse cortonayı bekleriz

skype nasıl çalışacak karşındaki 8,1 olmasımı lazım yoksa uygulama var fakat arama ekranından yapmıyor

Skype ın çalışma mantığı şu yonde kişilerinizdekiler skype taki kişilerle ilişkilendiriliyor eğer o an aradığınız kişi de skype kişisiyse skype ile arama aktif oluyor

Tost Makinası ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Dünkü güncellemeden sonra Xbox açmıyor artık

Çırak ile gönderildi

alaca61

Üye
belki ben de giliştiri olurum daha bellimi olur

alaca61

Üye
hoşbulduk sağolasın

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
11 tane oyun indirdim . Birleşik krallık ve TurboCall sağolsun . Ayrıca 9 gameloft oyunu birleşik krallıkta ücretsiz :D :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt