Esendağlı
Üye
Forumdan bir arkadaş yüklemeye başladığını yazdı az önce,şu başlığında hindistan yazan konudaYok güncelleme olsa gelirdi haber çıkalı üç saat oldu şu an itibariyle bir hareket yok hikaye gerçek değil demekki
Forumdan bir arkadaş yüklemeye başladığını yazdı az önce,şu başlığında hindistan yazan konuda
Haber - Microsoft Hindistan Açıkladı: Temmuz'un İlk Haftalarını Bekleyin | Sayfa 3 - MaxiCep
Nokia lumia Türkiye Facebook sayfasından. Güvenilir bir sayfa resmi gibi bir şey amma bilmiyorum.haberi yapıldı ama bence fake haber,senin bilgiyi aldığın kaynak farklı mı ?
Nokia lumia Türkiye Facebook sayfasından. Güvenilir bir sayfa resmi gibi bir şey amma bilmiyorum.
Onlarda bir yerden duymuş sayfa halkını zarflıyorlarEvet okudum bazı bölgelerde 925 , 1020 için başladı diyor ama ülkemizde 1520 de başladı diyor ayarlardan güncelleme kontrol edin sonuçları bizimle paylaşın diyor yani onlarda görmemiş bir bakıma ben öyle anladım !
Abi sanırım cihazlara sırayla veriyor belki belli bir imei ye göre bile veriliyor olabilir. Yarın akşama kadar sana gelmezse haber fake olma ihitmali yükselirEvet okudum bazı bölgelerde 925 , 1020 için başladı diyor ama ülkemizde 1520 de başladı diyor ayarlardan güncelleme kontrol edin sonuçları bizimle paylaşın diyor yani onlarda görmemiş bir bakıma ben öyle anladım !
Abi sanırım cihazlara sırayla veriyor belki belli bir imei ye göre bile veriliyor olabilir. Yarın akşama kadar sana gelmezse haber fake olma ihitmali yükselir
Doğru olan saten 1520 ye gelmesiydi. Diğer yerlerde ki yapılan tuhaftı Türkiye de sorun yok.ya heryerde ilk 925 e gelir Türkiye de 1520 ye geliyor .
vay arkadaş
Aynen yalan haber yükledim diyenler senin dediğin gibi resim paylaşamıyor fısıltı gazetesim diyorlardı böyle durumlaraBence yalan haber resim paylaş diyorlar forumdaki kişiler paylaşamıyorlar.Ben inanmıyorum daha temmuza bile girmedik
evet fake haberFinlandiya ve Arjantin de mi yalan peki
Finlandiya ve Arjantin de mi yalan peki
Yok ya ben 820 ciyimSende de 1520 yokmuydu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?