Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
arkadaşlar tarayıcı ile facebook sayfama resim yükleyemiyorum? mobil sürümde zaten resim ekleme yok ama masaüstü sürümde resmi seçiyorum ama yükleme yapmıyor. facebook uygulamasında da yok sayfaya resim yükleme. nasıl yapabilirim? bilgisi olan var mı?
ğuardaş mcnin yaptı fb den gir resmini seç 5tane enfazla yukle sonra bekle geç yukluor biraz yukarda yazar resmler yuklenıor dıye kapama ekranı ve uyg.dan çıkma bukadr

remzi33

remzi33

Üye
ğuardaş mcnin yaptı fb den gir resmini seç 5tane enfazla yukle sonra bekle geç yukluor biraz yukarda yazar resmler yuklenıor dıye kapama ekranı ve uyg.dan çıkma bukadr
kendi profilim için değil. bir tane facebook sayfasının yöneticisiyim ve sık sık resim yüklemem gerekiyor. sayfanın yönetim panelinde resim yükleme yok msnin fb uygulamasında

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Madem telefona upload desteği geldi, neden m.face.. den resim yüklenilmiyor?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar pil uygulamasının saçmaladığını düşündünüz mü hiç?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
mesela en çok şarj yiyen uygulama olarak internet Explorer gösteriyor sonra biraz telefonu kullanıyorum tekrar pil uygulamasını açtığımda şarjı gösteren çubukların çoğu başa dönmüş oluyor ve internet Explorer 4 . 5 sıra aşağıya kaymış oluyor

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
8.1'de çözemediğim tek şey şu akıllı wi-fi olayı nedir bu amacı nedir ... bu arada Video Trimmer,Nokia Care uygulamaları cihazda çalışmamakta

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler güncellemeyi yaptıntan sonra şarjı su gibi giden lumia 1320 min, bugün 12 saat boyunca %100 de kaldı. Okulda internette gezindim kendi şebekemden, sınıfta 6 7 kişinin e okuluna girip çıktım. telefonu can sıkıntısı tuş kilidini açıp kapadım galeriyi açtım. Arkadaş gta san andreas açtı 5 dakika oynadı. Son olarak tam yarım saat telefonla görüştüm %97 ye indi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Beyler güncellemeyi yaptıntan sonra şarjı su gibi giden lumia 1320 min, bugün 12 saat boyunca %100 de kaldı. Okulda internette gezindim kendi şebekemden, sınıfta 6 7 kişinin e okuluna girip çıktım. telefonu can sıkıntısı tuş kilidini açıp kapadım galeriyi açtım. Arkadaş gta san andreas açtı 5 dakika oynadı. Son olarak tam yarım saat telefonla görüştüm %97 ye indi.
darısı başımıza

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bu nsu 8.1 li cihazı gomuyormu acaba beyler pc goruor ama nsu gormuyor bağlanamıyorteli fabrika ayarlarına çevirdersem 8.1 gitmıyor yıne deılkmı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Şarj olayını kimse dert etmesin düzeliyor bende iki gün kötü gitti düzeldi herkesinki de düzelecek

Hava kompresörüyle gönderildi

Tacettinn

Tacettinn

Üye
mesela en çok şarj yiyen uygulama olarak internet Explorer gösteriyor sonra biraz telefonu kullanıyorum tekrar pil uygulamasını açtığımda şarjı gösteren çubukların çoğu başa dönmüş oluyor ve internet Explorer 4 . 5 sıra aşağıya kaymış oluyor
Buyuk saçmalık var. Her şarja taktığımızda o değerlerin sıfırlanması lazım. Hep genel kullanımı hesaplıyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bugün bişeyler güncellenmeyecekmiydi 22 sinde ? :hmmm

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
az once bolgeyi değiştirdim teli yenı şarjdan çıkardım fuldu kapandı açıldı şarj %34 ne iştir yav muzık te attım okadar bitanesini gormedı off

erhanercan

erhanercan

Üye
az once bolgeyi değiştirdim teli yenı şarjdan çıkardım fuldu kapandı açıldı şarj %34 ne iştir yav muzık te attım okadar bitanesini gormedı off
tekrar ac duzelir bende de olmustu tekrar yuzde yuze donmustu

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar xbox music için uservoicede bi oy atmıştım mail geldi gelen var mı başka

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler nasıl donebılırım 8.0 nokıa suıt careden olmadı navifirmden dosya ındırerek

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

Üst Alt