bende yüklemeye başladım ''yüklemeye hazırlanıyor %20''![]()
ön yüklemeyi yapmıştımda ( 8.1 ) şimdi sanırım tam sürüm geldi onuda yükledim şimdi işte8.1 i mi?
Tost Makinası ile gönderildi.

ön yüklemeyi yapmıştımda ( 8.1 ) şimdi sanırım tam sürüm geldi onuda yükledim şimdi işte![]()
8.1 dünyasına hoş geldin 
eyvallahHayırlı olsun o zaman8.1 dünyasına hoş geldin
Tost Makinası ile gönderildi.
Muhabbet gerçekten çok güzelmiş.Yapacaklarsa böyle yapsınlarbeyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video buMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video buMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yok ama şimdi zaten bildiğim kadarıyla o ilk baştaki saat gelecek ama müzikleri ileri alma gelirmi bilmiyorumBu site malum varmı başka kaynak acaba
Hava kompresörüyle gönderildi
YAAA Güç tasarrufunda, sadece messenger açık, namaz kılmak için çıktım wifi yide kapatım, kıldım geldim 5 10 dakika, %10 batarya düşmüş. Birde Lumia 1320 ! microsoft sen telefon yapma yapma sövüyorum şuan !!!!!!!!

sen telefonu sıfırlayıp bir dene bakalım. Preview surumlerde böyle cihazdan cihaza farklılıklar olabilir.YAAA Güç tasarrufunda, sadece messenger açık, namaz kılmak için çıktım wifi yide kapatım, kıldım geldim 5 10 dakika, %10 batarya düşmüş. Birde Lumia 1320 ! microsoft sen telefon yapma yapma sövüyorum şuan !!!!!!!!
Gta save dosyam silinecek, ve bir kaç şey diye format atıyorum, formatı 24 hazirana sakladım ama inşallah sorun çözülür, ki büyük ihtimalle çözülür.sen telefonu sıfırlayıp bir dene bakalım. Preview surumlerde böyle cihazdan cihaza farklılıklar olabilir.
İyi basıyon havanı,Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

telefonu hiç kullanmazsanız masada bu şekilde durursa bu resimdeki şarj değerleri gerçek olurEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saten öyletelefonu hiç kullanmazsanız masada bu şekilde durursa bu resimdeki şarj değerleri gerçek olur
Güç tasarrufunu aç cebine koy bir ara ekran görüntüsü al tamam dır