Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hiç sıfırlama yapmadım. Isınma normal düzeylerde.

Dumanla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
burdaki sorunu anlamamışsınız galiba sorun sabır meselesi değil tüm arkadaşlar aynı durumu yukledik neden bazılarında ısınma varda bazılarında yok ..şimdi aklıma takılan bu ısınma problem yasaamayanlar cihazları sıfırlayıp öylemi güncelleme. Yaptılar acaba

Telefonu telefon gibi değilde hayatımız ona bağlı gibi kullanırsak çok ısınır. Telefon ısınıyor ama dikkat ederseniz şarja takılı kullanımlarda çok daha fazla ısınıyor bunuda bir şey sanıyor arkadaşlar. Butun telefonlar fazla ısınıyor.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hiç sıfırlama yapmadım. Isınma normal düzeylerde.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
hamza29

hamza29

Üye
Ne güncelleme ama şarjım çabuk bitiyor ayrıca doğru göstermiyor

T40 ile atıldı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bugün telefona bir şey oldu. 15 saat gibi bir sürede telefon %7 şarj yedi nazar değmesin çok aşırı mutluyum çünkü :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye

zbahadir

Üye
Telefon bataryalarını ne kadar korursanız koruyun telefondan önce ölür. Çünkü bir batarya ilk şarj olduktan sonra ister doldur ister doldurma batarya içinde iyonların hareketleri hep var olur ve bu durum bataryayı zamanla öldürür. Bundan kaçış yok o nedenle bir bataryanın ömrü en fazla iki yıldır sonrasında hızla verimi düşmeye başlar.

Hele ki üzerinde Windows çalıştıran 2-3 amperlik bataryaların ömürleri hiçte fazla olmaz. Onun içi benim düşüncem içiniz rahat ettiği şekilde kullanın. Ayrıca mobil teknolojiler çok hızlı gelişiyor bir sene sonra bu telefonları kullanıyor olma ihtimalimiz oldukça düşük.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefon bataryalarını ne kadar korursanız koruyun telefondan önce ölür. Çünkü bir batarya ilk şarj olduktan sonra ister doldur ister doldurma batarya içinde iyonların hareketleri hep var olur ve bu durum bataryayı zamanla öldürür. Bundan kaçış yok o nedenle bir bataryanın ömrü en fazla iki yıldır sonrasında hızla verimi düşmeye başlar.

Hele ki üzerinde Windows çalıştıran 2-3 amperlik bataryaların ömürleri hiçte fazla olmaz. Onun içi benim düşüncem içiniz rahat ettiği şekilde kullanın. Ayrıca mobil teknolojiler çok hızlı gelişiyor bir sene sonra bu telefonları kullanıyor olma ihtimalimiz oldukça düşük.

Ayrıca olurse olsun goturduğu kadar goturursun sonra ya yeni batarya alırsın yada yeni telefon. Çok kasmaya gerek yok bencede

hamza29

hamza29

Üye

Evet haklısın mobil teknoloji 10 15 yıllık icat ama batarya neredeyse yuzyıllık icat değişen ise hemen hiç bişey bataryadan fazla beklenti içine düşmemek eskisin yenisini al kahrolsun kapitalizm

T40 ile atıldı

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde biz 920 ler yada bataryası telefona dahil olanlar çıkmayanlar batarya öldükten sonra ne yapacağız?Telefonu çöpe mi atacağız yani garanti değiştirir mi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O değilde biz 920 ler yada bataryası telefona dahil olanlar çıkmayanlar batarya öldükten sonra ne yapacağız?Telefonu çöpe mi atacağız yani garanti değiştirir mi?

Garanti değiştirmez

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Krnl386

Krnl386

Üye
Ya bizim bataryaya ne demeli, 2 saat internette gezindim sadece ; Şarj %100 den %47' ye düştü. (Mobil veri). Halbuki şarjdan çekeli 2 saat 15 dk olmuştu. Lumia 820

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ya bizim bataryaya ne demeli, 2 saat internette gezindim sadece ; Şarj %100 den %47' ye düştü. (Mobil veri). Halbuki şarjdan çekeli 2 saat 15 dk olmuştu. Lumia 820
o mobil veri 3g ise 820ler için normal sayıyoruz artık :dry:

Takipçi Satın Al

Üst Alt