Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben iki gün önce satın aldım off ya. Belki Aerize kadar iyi olmaz kullanmaya devam ederiz.

Aerize'nin Pro versiyonu gerçekten oldukça üstün özelliklere sahip.
Ben satın almadım ancak Çevirmen/Tester olduğum için "Beta" sürümünde Pro versiyonun özelliklerini kullanabiliyorum.
Hız konusunda da epey ilerleme kaydettiler.

Bu arada "betaya" dün ve bugün güncelleme geldi.
Eminim Pro ve Free sürüme de yarın öbür gün gelir.

Microsoft'un dosya yöneticisinin görselleri sızmıştı.
Detaylı özelliklerini henüz bilmiyoruz ancak bakarsınız Aerize kadar iyi olmayabilir de.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Microsoft eksikleri bir bir kapatıyor. Bir de büyük ekranlı cihazlar için tek elle kullanma seçeneği eklerse mükemmel olur. Çünkü 6" nadir de olsa işkenceye dönüşebiliyor :D

Onlara gelene kadar Facebook Blue beklşyorum valla. Facebook uygulamamız çok ilkel. Ali kemal Facebook blue gelecek deyince rahatladım :)

leeshore

leeshore

Üye
Özellikle facebookta paylaşım yapınca sayfanın başına dönmesi tam bir rezalet.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve Akhtoher
keremunye

keremunye

Üye
Beyler whatsapp da bildirimler gelmedi öğrendik ki mağazadan kaldırılmış. Şimdi sahadan bildirimler gelmiyor, instagram akış yenilenmiyor yada eksik yenileniyor,foursquare de yeni mekan ekleyemiyorum ve benzeri sıkıntılar diğer uygulamalarada sıçrıyor. Allah aşkına neler oluyor yahu

leeshore

leeshore

Üye
@bulutsuzgece aeriza explorer pro mu ? pocket file manager mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aerize'nin Pro versiyonu gerçekten oldukça üstün özelliklere sahip.
Ben satın almadım ancak Çevirmen/Tester olduğum için "Beta" sürümünde Pro versiyonun özelliklerini kullanabiliyorum.
Hız konusunda da epey ilerleme kaydettiler.

Bu arada "betaya" dün ve bugün güncelleme geldi.
Eminim Pro ve Free sürüme de yarın öbür gün gelir.

Microsoft'un dosya yöneticisinin görselleri sızmıştı.
Detaylı özelliklerini henüz bilmiyoruz ancak bakarsınız Aerize kadar iyi olmayabilir de.

Mağazadaki çok fazla uygulamada çeviri kısmında Bulutsuzgece yazısını görüyorum sayısını bilmiyorum herhangi bir ücret almadan iyi uğraşıyorsunuz valla ben zaman ayırmazdım :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
alical33

alical33

Üye
Teşekkür ettim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim. Buda aerize explorer pronun dün aldığı güncellemeden bir görsel.

Ekli dosyalar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
size farklı bit şey söyliyeyim bende bir ara güneş panelleri üzerine araştırma yapmıştım ve almanlarda he güneş pilleri hemde yağışlı havada yağan yağmurun akışı ile kanallarda dolaşan su ile elektrik elde ediliyordu ileride belki telefonu bir su içerisine koyup hızlıca salladığımızda şarj olucak tabiki bunun olması için telefonun suya baya dayanıklı olması lazım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
size farklı bit şey söyliyeyim bende bir ara güneş panelleri üzerine araştırma yapmıştım ve almanlarda he güneş pilleri hemde yağışlı havada yağan yağmurun akışı ile kanallarda dolaşan su ile elektrik elde ediliyordu ileride belki telefonu bir su içerisine koyup hızlıca salladığımızda şarj olucak tabiki bunun olması için telefonun suya baya dayanıklı olması lazım

Doğrudur şu an dalgadan da elektrik enerjisi üretilebiliyor. Zaten şunu düşünmek lazım en ufak parmak hareketimiz bile bir enerji harcayarak yapılıyor. Enerjinin iletimi vardır. Hani vücut hareketiyle çalışan saatler vardır bilirsiniz. Mesela onun gibi bir şeyi insanın kıyafetlerine falan yerleştirsen gün içinde insanın hareketlerinden telefonlar cihazlar şarj olsa buda güzel olabilir. Bir yerde enerji harcanıyorsa o harcanan enerjiyi tekrar kullanabiliriz aslında.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Doğrudur şu an dalgadan da elektrik enerjisi üretilebiliyor. Zaten şunu düşünmek lazım en ufak parmak hareketimiz bile bir enerji harcayarak yapılıyor. Enerjinin iletimi vardır. Hani vücut hareketiyle çalışan saatler vardır bilirsiniz. Mesela onun gibi bir şeyi insanın kıyafetlerine falan yerleştirsen gün içinde insanın hareketlerinden telefonlar cihazlar şarj olsa buda güzel olabilir. Bir yerde enerji harcanıyorsa o harcanan enerjiyi tekrar kullanabiliriz aslında.

oda güzel fikir tabiki ancak insan üzerinde her yere değilde belirli yerlere koyula bilir ayaklara özellikle birde bence telefonun şarjını sürekli yapmasıda iyi değil bunuda düşünürler harelde pilin ömrü gidebilir

barannn79

barannn79

Üye
Ben satın alma bolumunden aerize explorer plus u satın almıştım, marketten yazınca bulamıyorum. Pro ile plus farklı?

keremunye

keremunye

Üye
Vay arkadaş Bi kişide mesajıma bakıp da noluyor dememiş:) demek sorun benim lumiada

PureFood

PureFood

Üye
Beyler whatsapp da bildirimler gelmedi öğrendik ki mağazadan kaldırılmış. Şimdi sahadan bildirimler gelmiyor, instagram akış yenilenmiyor yada eksik yenileniyor,foursquare de yeni mekan ekleyemiyorum ve benzeri sıkıntılar diğer uygulamalarada sıçrıyor. Allah aşkına neler oluyor yahu
Hocam bende Whatsapp'ta sıkıntı hiç yok, Instagram da temiz, Sahadan(bendeki Maçkolik, aynı nasılsa) o da engelli, ufak tefek can sıkıntılarına bi' soft reset ilaç oluyor genelde.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bu üyenin ne gibi bir ayrıcalığı var? Defalarca uyarıyorsun yine aynı. Geçmişte biz yaşadık aynı şeyi şırrak diye cezamız kesildi dakamon neden ceza almıyor uyarmana rağmen tahrik etti bizi?

Sakin arkadaşlar.kimsenin bir art niyeti yok.maalesef biyerde bi soru sorulduğu zaman onun cevap verme gereksinimi duyuluyor ve her destek olmaya çalışanda oraya devam ediyor.böyleliklede konu yorumlarla doluyor.sonra konuyu bilmeyen arkadaşlarda konu heyecanlı diye oda soru soruyor yada gereksiz yorum yapıyor,onada iyi niyetten cevap vermek durumunda kalınıyor
Yani yapacak bişey yok.sadece bilenlere biraz daha özveri düşüyor.
Burada kötü insan yok,gereksiz insanda zaten daha giremiyor.
Sadece biraz uslüplere dikkat edelim yeter

Çırak ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sakin arkadaşlar.kimsenin bir art niyeti yok.maalesef biyerde bi soru sorulduğu zaman onun cevap verme gereksinimi duyuluyor ve her destek olmaya çalışanda oraya devam ediyor.böyleliklede konu yorumlarla doluyor.sonra konuyu bilmeyen arkadaşlarda konu heyecanlı diye oda soru soruyor yada gereksiz yorum yapıyor,onada iyi niyetten cevap vermek durumunda kalınıyor
Yani yapacak bişey yok.sadece bilenlere biraz daha özveri düşüyor.
Burada kötü insan yok,gereksiz insanda zaten daha giremiyor.
Sadece biraz uslüplere dikkat edelim yeter

Çırak ile gönderildi
mevzunun üzerinden baya saat geçti bu saatte bu yorumu yapıp hiç alevlendirme bence boşver.

Üst Alt