Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

CANGO97

CANGO97

Üye
bende yüklemeye başladım ''yüklemeye hazırlanıyor %20'' :D

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Ohoo ben lumia black sürümüne geri döncem adam simdi yüklüyor :)

dakamon

dakamon

Üye
ön yüklemeyi yapmıştımda ( 8.1 ) şimdi sanırım tam sürüm geldi onuda yükledim şimdi işte :D

Hayırlı olsun o zaman :) 8.1 dünyasına hoş geldin :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bu guncellemeyi yaptıktan sonra ilk kez cortanayı aktif ettim. Sesi değişmiş sanki ve çok daha duygulu konuşuyor önceden robot gibiydi çok harika olmuş. Ben yeni fark ediyorum daha önce konuşulduysa ozur dilerim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncellemeye son bir ay desek

kahraman333333

kahraman333333

Üye
beyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: skynet ve kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
beyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu site malum varmı başka kaynak acaba

Hava kompresörüyle gönderildi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
YAAA Güç tasarrufunda, sadece messenger açık, namaz kılmak için çıktım wifi yide kapatım, kıldım geldim 5 10 dakika, %10 batarya düşmüş. Birde Lumia 1320 ! microsoft sen telefon yapma yapma sövüyorum şuan !!!!!!!!

dakamon

dakamon

Üye
YAAA Güç tasarrufunda, sadece messenger açık, namaz kılmak için çıktım wifi yide kapatım, kıldım geldim 5 10 dakika, %10 batarya düşmüş. Birde Lumia 1320 ! microsoft sen telefon yapma yapma sövüyorum şuan !!!!!!!!

Sövme sövme kıldığın namaz boşa gidecek :)

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen telefonu sıfırlayıp bir dene bakalım. Preview surumlerde böyle cihazdan cihaza farklılıklar olabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PureFood, suyunsesi ve Dexter Morgan
BelaMonte

BelaMonte

Üye
sen telefonu sıfırlayıp bir dene bakalım. Preview surumlerde böyle cihazdan cihaza farklılıklar olabilir.
Gta save dosyam silinecek, ve bir kaç şey diye format atıyorum, formatı 24 hazirana sakladım ama inşallah sorun çözülür, ki büyük ihtimalle çözülür.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt