Haber Windows Phone 8.1′den İlk İzlenimlerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

PureFood

PureFood

Üye
Farkettinizmi artık mesaj yazarken smile yi bir seferde sınırsızca yapamıyorsunuz. Bi smile yaptıktan sonra klavyeye tekrar gönderiyor sizi. Eskiden meseka smile penceresi açıp istediğimiz kadar ekleyebiliyorduk bir seferde şimdi her basışımızda sanki @ işaretine bastıktan sonra klavyeye döndürmesinin aynısını yapıyor.
o klavye ayarlarında mevcuttu diye biliyorum 8de çünkü aynısını ayarlamıştım.

IVI-Elia

Üye
kullandıkça fark edeceksiniz öyle ince detaylar var ki eposta ayarlarında filan çok ince ayarlar var. Kararlı sürme de Biraz sorun düzeltilirse olmuş bu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: csll
lost68

lost68

Üye
Menu çok dolmuş herşeyi ayırmışlar

Lumia 525 uygulamasıyla gönderildi.

orian

orian

Üye
Ayni paraya dosya yoneticisi olan telefonlar da var idi arkadaslar donup dolasip ayni muhabbete gelmeyelim n'olur :)

• Beğen
Tepkiler: csll

Churchil

Üye
Helal olsun Microsofta on numara beş yıldız bir güncelleme olmuş

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall

ErenMSC

Üye
Helal olsun Microsofta on numara beş yıldız bir güncelleme olmuş

10 Numara 3 yıldız olmus, diğer 2 yıldız kararlı sürümde :ehe

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cortana denemek için dil ingilizce yaptım ancak tekrar Türkçe yapmak istediğimde dil seçeneklerinden Türkçe bulamadım yardım edecek varmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nasıl? Turkish, Türkçe yokmu
Bu olay benimde başıma geldi ve cihazı sıfırladım:)ama iyi ki de sıfırlamışım cihaz hızlandı ve takılmalar gitti,herşey de bir hayır vardır misali:)

TurboCall

TurboCall

Üye

Dil ekleye bastığın için zaten türkçe ekli move up yapcan

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
buda sonrası tr yok
Dil ekleye bastığın için zaten türkçe ekli move up yapcan

move up derkenturbo move up olayını açıklarmısın

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
buda sonrası tr yok
move up derken
Abi dil kısmına gel üstte english altta turkish olur turkish yazısının üzerine basılı tutup move up diyeceksin sonra oraada telefonu yeniden başlatmak için yazı olcak o kadar bizde böyle yani

TurboCall

TurboCall

Üye
buda sonrası tr yok
move up derkenturbo move up olayını açıklarmısın

Bak dile gir sonra turkce yazıyor yukarı taşı de en ustun bi altına bas yani

merlin19

merlin19

Üye
Ben bazı şeyleri sevmedim mesela Facebook entegresi gitmiş ne güzel fotoğraflara gelip ... basıp paylaş seçip facebook a yolluyorduk şimdi direk işi uygulama üzerinden yapıyor ayrıca sohbet olayıda gitmiş mesajlar bölümünden ne güzel sohbet ediyorduk aynı anda facebook beta + facebook + telefon üzerindeki facebook + ie ile facebook hesapları açabiliyorduk şimdi mecburen uygulama ile kullanacağız ayrıca Gmail hesap eklemede sorunlar var maili güncellemiyor fotoğraf çekim kalitesi düşük wifi olayı çok abartılı ve jan janlı ayrıca kafa karıştırıcı olmuş bu kadar yapmaya gerek yoktu bir nevi androidlerdeki karışık kuruşuk düzene girmişiz.. şimdilik gördüklerim bunlar.
ama telefon çok hızlı yani eskisinden daha hızlı çok seri bu gerçekten kayda değer bir değişim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bak dile gir sonra turkce yazıyor yukarı taşı de en ustun bi altına bas yani

teşekkürler babacan biraz zor olsada sonunda sayende hallatdik yukarı taşıma olayını 3 defa yaptım çunkü azeri falan bir sürü dile geçtim türkish çıkmadıydı
Abi dil kısmına gel üstte english altta turkish olur turkish yazısının üzerine basılı tutup move up diyeceksin sonra oraada telefonu yeniden başlatmak için yazı olcak o kadar bizde böyle yani
teşekkürler arkadaşlar aynen dediklerinizi yaptım oldu

Üst Alt