Güncelleme güzel olmuş ama giriş seviyesi cihazlarda batarya durumu vahim :/ Benim Lumia 520'de Şarjdan çıkarılma süresi 5 saat tahmini kalan süre 1 saat şarj %21 şuanda komple kapansın öyle şarj edeceğim bir de öyle deneyeceğim bakalım.
Hala birçok eksiklik var ve şarjı su gibi içiyor.Ben tatmin olmadım ,bu sistem anca 8.2 de adam olurBence haksızlık etmiyor 2 sene onceki android 4.1 bile şimdiki8.1den çok daha gelişmiş. Ms bir bildirim çubuğu yapmış evlere şenlik hiç yapmasa daha iyiymiş , javalı telefonda bile daha gelişmiş bildirim çubuğu var.
Ne eksiği var onu anlayamadım bilirim çubuğunun? Mobil veri dışında gayet tıkır tıkır çalışıyor bence konuşmuş olmak için konuşmayalım bence. Sistem şu an bence de çok şarj götürüyor tek sıkıntım bu şu ana kadar ama o da bi haftaya düzelir çunku telefonu ilk aldığımda da aynen boyleydı on beş yırmı şarjda duzeldi
hocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.
hocam bu bir beta sürüm gibi bişey sorunları var ve olacaktır, bizde ölmedik sevinçten ama kabul edelim çok aşama kaydetti, sanırım siz çok büyük beklentilere girmişsiniz, hangi konularda hayal kırıklığına uğradınığınız az çok tahmin edebiliyorum ama yerden yere vuracak kadar da kötü bir güncelleme olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktı
Hocam bi üstte de yazdım sistem de ilk başta olması gereken özellikleri büyük güncelleme diye millete sundular,sızdırılan özellikler 8.1 in çeyreği diye söylendi ama büyük bir yalan çıktı
Ali kemal abi ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş Güncelleme benim hoşuma gitti yani telefon zaten ihtiyaçlarımı karşılıyordu böyle olunca daha da sevmeye başladım hele bi orjinal güncelleme gelsinde bakalım neler olucak
ben güncellemeyi çok begendim. hani millet diyor yok kasıyor yok takılıyor. apple'ıda gördüm iphone4'te telefonu öldürdü resmen. bizim cihazlar resmen akıyor. ayrıca bu beta istemeyen black sürümüne döner. ms'ye birşey demeyin. ha ms haklı demiyorum çok yavaş çalısıyorlar ama yapıyorlar yani. birkaç eksik var. onlar tamamlandı mı çok iyi olacak!