Haber Windows Phone 8.1 Bildirim merkezi ve Hızlı ayarlar videosu sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ms bırak bu işleri Allah aşkına
 


braayn

braayn

Üye
Acaba deklanşör tuşuna herhangi bir kısa yol ekleyebiliyormuyuz ? Ki öyle ise kamera kısa yolunu hızlı ayarlara mı koydu gece gece fantezi peşindeyim. :)Tasarımı düz olmuş aynı klasörler uygulaması gibi :S oda düz ve kullanışsız ...Tabi bu videoda öyle gözüküyor tasarımı değişmişte olabilir..
 
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bana yeşil robotlu bi sistemin bildirim merkezini animsatti ama neyse

Sadece yeşil robotlu iğrenç bir sistemde yok.
mobil verinin olup olmadığını kesin olarak bilmiyoruz. Velev ki yok zaten ortada daha bir güncelleme de yok. Bu SDK ve Nisan'da yayınlanmasını beklediğimiz geliştirici ön izleme sürümünün amacı da zaten eksikleri görmek değil mi?

Bakarsınız onu da Nokia getirir :D
 
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Microsoft bunu göz ardı edemez.Bana göre mobil veriyle doğmuştur bildirim merkezi bir anlamda uygulamaların kısayollarına erişebileceğimiz alan.Nihai sürüm değil anlık durumu gözünüzde biraz Betayı canlandırsın.Siz ve geliştiriciler gördükce muhakkak bu eksikler giderilecek önümüzde 2-3 ay gibi bir azami süre var.Geliştiricilere hediye etmediler bir anlamda geliştiriciler gördüğüm kadarıyla açıkları dışarı vurmuyorlar.Forumlar aracılığıyla gelecek yenilikler sunuluyor ve W8 kullananların şikayetini dinliyor,göz ardı etmiyorlar.Bu sayede geliştiricilere bir anlamda katkıyı yapan bizleriz.Ama gel gelelim şimdiden bildirim merkezini rafdan indirmeyi başardınız.Bunu yadırgıyorum biraz işi akışına bırakın.Pozitif yaklaşın.Son olarak unuttuğum birşey daha var.Bu haliyle kesin olarak gelir mi bilemiyoruz mutlaka bir değişim olacaktır.Şayet görsellik yanıyla hiç cezbedici değil.Siyah ve beyaza yeteri kadar doyduk bildirim merkezinde biraz da olsa görselliğe farklı bir atılım yapmalı Microsoft.
 

skynet

Üye
1,595 :maxicep:
 
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan


Üst Alt