bulutsuzgece
Üye
Windows Phone 7.8 Güncellemesinin Getiremeyeceği Özellikler
Söz konusu dokümanda WP7.8’e gelebilecek olan ancak henüz resmi olarak açıklanmayan “özelleştirilebilir kilit ekranı” dışında pek iyi sürprizler yer almıyor maalesef...
Windows Phone 7.8 güncellemesiyle gelmeyecek olan özellikler şunlar:
· OTA güncelleme
· WVGA’dan daha yüksek çözünürlüğü destekleme
· Internet Explorer 10
· Çoklu işlemci desteği
· Windows Phone Cüzdan
· NFC
· Gerçek çoklugörev
· MicroSD hafıza kartı desteği
· Cihaz yönetimi
· Şirket Ağı (Company Hub)
· Güvenli başlangıç ve şifreleme
Elbette bu liste kapsamlı olmaktan çok uzak. Ayrıca SkyDrive’a yedekleme ayarları gibi bazı özellikler de bu listede yer almıyor.
Güncel Windows Phone 7.5 kullanıcılarının en çok eksikliğini hissedeceği ise bana göre kuşkusuz IE10 olacaktır.
Alıntıdır.
Çeviri: bulutsuzgece
- - - Eklendi - - -
bulutsuzgece notu:
Şöyle bir bakıyorum da gelmeyen özelliklerin pek çoğunun zaten yazılımsal güncelleme ile gelmesi mümkün görünmüyor.
Gerçi mevcut cihazlar şu anki halleriyle de gayet iyi olsalar da, en azından IE10'u alabilselerdi çok daha iyi olurlardı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesi tam olarak hangi WP8 özelliklerinin WP7.8’e geleceğine dair internete sızan bir Nokia dokümanını ele geçirmeyi başardı.Söz konusu dokümanda WP7.8’e gelebilecek olan ancak henüz resmi olarak açıklanmayan “özelleştirilebilir kilit ekranı” dışında pek iyi sürprizler yer almıyor maalesef...
Windows Phone 7.8 güncellemesiyle gelmeyecek olan özellikler şunlar:
· OTA güncelleme
· WVGA’dan daha yüksek çözünürlüğü destekleme
· Internet Explorer 10
· Çoklu işlemci desteği
· Windows Phone Cüzdan
· NFC
· Gerçek çoklugörev
· MicroSD hafıza kartı desteği
· Cihaz yönetimi
· Şirket Ağı (Company Hub)
· Güvenli başlangıç ve şifreleme
Elbette bu liste kapsamlı olmaktan çok uzak. Ayrıca SkyDrive’a yedekleme ayarları gibi bazı özellikler de bu listede yer almıyor.
Güncel Windows Phone 7.5 kullanıcılarının en çok eksikliğini hissedeceği ise bana göre kuşkusuz IE10 olacaktır.
Alıntıdır.
Çeviri: bulutsuzgece
- - - Eklendi - - -
bulutsuzgece notu:
Şöyle bir bakıyorum da gelmeyen özelliklerin pek çoğunun zaten yazılımsal güncelleme ile gelmesi mümkün görünmüyor.
Gerçi mevcut cihazlar şu anki halleriyle de gayet iyi olsalar da, en azından IE10'u alabilselerdi çok daha iyi olurlardı.