Windows live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
1 bu şekilde arkadaşlar

2

3

4

hepsi bu kadar arkadaşlar

lgkg300

lgkg300

Üye

Bende sürekli üstte gördüğün resimler çıkıyor başka da bir şey çıkmıyor ne yapmam gerekiyor?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yapman gereken şu kardeş üste ikonlar dönerken # kareye basılı tutmalısın 1 dakika içinde açılıyor umarım yardımcı olabildim

frowell

frowell

Üye
eyvallah

lgkg300

lgkg300

Üye
şimdi yapman gereken şu kardeş üste ikonlar dönerken # kareye basılı tutmalısın 1 dakika içinde açılıyor umarım yardımcı olabildim

dediğin gibi yapıyorum ama yine de olmuyor can't allow diyor, basılı tutuyorum yine de olmuyor, siz bu yöntemi kullanarak girebiliyor musunuz? Serverden kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor :hmm

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
aynem öyle giriyorum kardeş bi sorunda olmuyor

kabus59

Üye
6630 vadofone lıve msn lazım ya varmı olan

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Evet var kardeş s60 uygulamalara gir msn internet yazan kategoriye gir windows live messenger tr burhan 2010 yaz arat son versiyondur kendi çevirimdir proğram bulamazsan tekrar buraya veya benim açtığım konulara yaz sana link veririm ayrıca bende tekirdağda ikamet ediyorum

KESTE

Üye
6300

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah

gokhan4016

Üye
süper

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşlar 5800 için adam gibi çalışan msn yokmu? elinizde varsa paylaşım yaparsanız çok sevinicem şimdiden tşk ederim. koskoca sitede adam gibi çalışan bir msn programı yok ya :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Olmazmı kardeş bi sürü msn programı var örneğin windows live messenger 6.60 son versiyon türkçe hemde çevirisi bana ait güzel bi msn programı <chat messenger> bölümünde bi bak istersen

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Abi teşekkürler. Dediğin yöntemi yaparak girebildim. Telefon N70