Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows live messenger
Sponsorlu Bağlantılar
By Burhan 2010
Üye
Konu Sahibi
1 bu şekilde arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2
3
4
hepsi bu kadar arkadaşlar
lgkg300
Üye
Bende sürekli üstte gördüğün resimler çıkıyor başka da bir şey çıkmıyor ne yapmam gerekiyor?
By Burhan 2010
Üye
Konu Sahibi
şimdi yapman gereken şu kardeş üste ikonlar dönerken # kareye basılı tutmalısın 1 dakika içinde açılıyor umarım yardımcı olabildim
dediğin gibi yapıyorum ama yine de olmuyor can't allow diyor, basılı tutuyorum yine de olmuyor, siz bu yöntemi kullanarak girebiliyor musunuz? Serverden kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor :hmm
By Burhan 2010
Üye
Konu Sahibi
aynem öyle giriyorum kardeş bi sorunda olmuyor
kabus59
Üye
6630 vadofone lıve msn lazım ya varmı olan
By Burhan 2010
Üye
Konu Sahibi
Evet var kardeş s60 uygulamalara gir msn internet yazan kategoriye gir windows live messenger tr burhan 2010 yaz arat son versiyondur kendi çevirimdir proğram bulamazsan tekrar buraya veya benim açtığım konulara yaz sana link veririm ayrıca bende tekirdağda ikamet ediyorum
arkadaşlar 5800 için adam gibi çalışan msn yokmu? elinizde varsa paylaşım yaparsanız çok sevinicem şimdiden tşk ederim. koskoca sitede adam gibi çalışan bir msn programı yok ya
By Burhan 2010
Üye
Konu Sahibi
Olmazmı kardeş bi sürü msn programı var örneğin windows live messenger 6.60 son versiyon türkçe hemde çevirisi bana ait güzel bi msn programı <chat messenger> bölümünde bi bak istersen
aydoğdu43
Üye
Abi teşekkürler. Dediğin yöntemi yaparak girebildim. Telefon N70