Windows live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Windows live messenger
Windows liweden msneye giremeyen arkadaşlar varsa telefon modellerinizi yazın yardımcı olayım

• Beğen
Tepkiler: punqermojo ve Mehmet

korsan_411

Üye
5800 programı yükle diyorum zaman aşımı gibi bir sorun yazıyorr arkadas
süresi geçmiş program mı öle bişey yazıyor

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

her yüklemede aynı hatayımı veriyor eğerki aynı hatayı veriyorsa kullanmak istediğin proğramda hata var demektir keşke wersiyonunuda yazsaydın programın acıp bakardım :oke:

haltie

haltie

Üye
bende açamıyorum ama turkcell üzerinden wifiden giriyorum:ehe

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar windows liveden msnye şu şekilde giriş yapabilirsiniz.1.yol şu liveyi açıp e-postanızı girin.(ornek)burhan.582010.daha sonra şifreyi girin ve girişe basın (not can allow login) yazısı cıkarsa eğer msni kapatip tekrar açın 2.tekrar e-posta girin örnekteki gibi girşe basın ardından # tuşuna basılı tutun yaklaşık 30 saniye içinde giriş yapmış olacaksınız

hub

Üye
5800 program yüklüydü. Giriyordum. Sonra hackli fw attım yeniden kurdum bu seferde bağlanıyor diye bir yazı çıkıyor. Ve kapatmadığm sürece hep o yazı kalıyor

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
anlatımımı deneyen arkadaşlar var ise buraya yazsın Lùtfen

zordayim

zordayim

Üye
6600 lutfen

hub

Üye
Yaklaşık 4 saattir bağlantı kuruluyor. Lütfen bekleyin yazısı var. Bir türlü giremiyorum. Ebuddy e kaldı işimiz

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Windows liweden msneye giremeyen arkadaşlar varsa telefon modellerinizi yazın yardımcı olayım
kardeş bendede çok uzun sürüyor kişi listesinin yiklenmesi %19 da kalıyor.bir süre sonrada oturum açıyor ama kişiler listesi bomboş .. telefonum NOKIA N79. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler

Black_Paw

Üye
5800 war seciyorum wifi oturum ac diyorum kişi listesini yüklüyor sonra bağlantı yok diyor :S

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
egerki windows live acıldığında arkadaş listen boş ise programı sil tekrar yükle düzelir :oke::oke::oke::oke:

Black_Paw

Üye
boş değil acamıyor arkadaş listesini indiriyor sonra oturum acılıyor diyor bekliyor internet yok cekmiyor fln diyo :S

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlatımımı uygulayın ve msniniz mutlaka açılacaktır bu anlatımımdan dolayı 0/0 70 i girebiliyor ben bile bu yöntemle giriyorum şu an için windows liveden bu şekilde giriliyor başka bi giriş yolu yokdur Lütfen anlatımımı tam uygulayın ayrıca telefonunuzun yaz saati uygulamasıda acık olmalı yoksa saat farkı oluşuyor ozamanda windows live o saat farkını algılıyamıyor umarım yeterince yardımcı olmuşumdur siz değerli arkadaşlarıma

mvs29

mvs29

Üye
arkadaşlar windows liveden msnye şu şekilde giriş yapabilirsiniz.1.yol şu liveyi açıp e-postanızı girin.(ornek)burhan.582010.daha sonra şifreyi girin ve girişe basın (not can allow login) yazısı cıkarsa eğer msni kapatip tekrar açın 2.tekrar e-posta girin örnekteki gibi girşe basın ardından # tuşuna basılı tutun yaklaşık 30 saniye içinde giriş yapmış olacaksınız
# tusu nerden görecez :(
sifreyi yazdıktan sonra ok diyince kayboluyor tuslar :S

by_xtr

by_xtr

Üye
6600 windows liveye girip chatleşmek beleşmiş naSıl oluyor o iş :D bende kontör gitmekte ? Varsa öyle bişey anlatırsanız çok iyi olur valla.!

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
wimdows liveye giriş yaptıktan sonra # basılı tutun tuş ekranda görünmez zaten egerki giriş seceneğini seçtikten sonra # basarsanız üsteki ikonlar ara ara durmaya başlar bu da şu demek msn ye girşiniz gerçekleşiyor demektir egerki # basmas iseniz giriş yapamazsınız arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

windows livede beleş chatleşmek yok kardeş kimden duduysan yanlış duymuşsun yok öyle bişey hangi oporötörü kullandığını bilmiyorum bilseydim hattına ait uygun bi paket ismi yazardım ayrıca vodafone messenger beleş kardeş sadece windows livede yok oyle birşey

windows livede beleş chatleşmek yok kardeş kimden duduysan yanlış duymuşsun yok öyle bişey hangi oporötörü kullandığını bilmiyorum bilseydim hattına ait uygun bi paket ismi yazardım ayrıca vodafone messenger beleş kardeş sadece windows livede yok oyle birşey

Black_Paw

Üye
bende sürekli not can allow login yardım lütfen :(

lgkg300

lgkg300

Üye
Nokia N70, dediğin yöntemleri kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Hatta orijinal sitesinden de indirdim yine olmadı. Serverle alakalı bir şey diye düşünüyorum.

Telefon N70, dediğin yöntemleri uyguladım ama hiç bir ise yaramadı. Nasıl yapabilirim yardım...

ofulanof

ofulanof

Üye
6600 da denedim olmuyor hep aynı