Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendede 30 günlük abone bittigi icin satin almam icin uyari geliyor kabul etmessem zaten Wlandan agri internetde baglanamiyorum,,,,cözüm icin lütfen yardim,,,,
kardes sagol emegin icinde ama bi türlü calistiramadim bi saat yüklüyo telefon takliyio mecbur kapatip acmak zorunda oluyorum. N78 kullaniyorum bi türlü calismiyor messenger. lütfen yardim
kardes sagol emegin icinde ama bi türlü calistiramadim bi saat yüklüyo telefon takliyio mecbur kapatip acmak zorunda oluyorum. N78 kullaniyorum bi türlü calismiyor messenger. lütfen yardim
bende N78 de denedim olmuyor açılmıyor telefon kasılıyor
bebix
Üye
saolsaın kardeşş
berfu61
Üye
ben bundan önce 1.8 sürümünükullnıyordum 30 gün sınırıda yoktu.mesajları okumadan bunu kurudum.30 günde bir silip yükleme işi çok saçma bence eskisinde hiç bir sorun yoktu.oda türkçeydi.bence başloğa 30 günlük diye yazılması lazım
player87
Üye
mesengeri E66 a yükleyince rehbere girmiyo telefon neden acaba?
müzmüz
Üye
sağol ben daha önce yükledim dedikleri gibi biraz kasıyor ve sonra para alırız diyor faturaya girmesin bunların işi belli olmaz
pesimist_style
Üye
bunun s60 a olanı varmı
UuR_39
Üye
cok tesekkur ettım elıne saglık krds
ahmet661
Üye
live messengerden giremeyen arkadaşlara şu ayarları yapın girersiniz
MSN Turkcell
Paket veri
internet
yok
hayır
**** aynı kalıyor ellemeyin
normal
yok
olay tamamdır rahat rahat girin.
perperecon
Üye
Teşekkürler
evcili61
Üye
yaa bırakın teşşekkürü kaç kontör yiyo bu ondan haber ver
ahmad
Üye
evet arkadaslar ne yiyor bu kac kontor alıyor
DarkMetalist
Üye
CoK TskRler %) bide telden Cam Acabilsekk Cok Super Olucak %)
ekogs
Üye
ben kurdum e51 modelde olmuyomu bu msn simdiden tesekkürler
osmansadi
Üye
arkadaşım bende n78 var ve programı açtıhımda takılıyor açmıyor neden acaba?bunu kaldırmıyacaksa n78 görebi programın urlesini koyabilirmisin.
DarkMetalist
Üye
Bnde calısmadı yaaa program Hata Verdi Benim Tel Orjinel olarak Rusca Telim