Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

mastoideus

Üye
tesekkurler

tamer8234

Üye
Tsk dostum

spawnn

spawnn

Üye
Emeğine sağlık saol.

yakupala

yakupala

Üye
ya bu msn n78 de calısmıyo lutfen yardımmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
cok saol kardes emegine saglık

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
galiba bi önceki versiyon bundan daha iyi. resim falan göstermiyor bu :S

Urge_alekto

Üye
arkadaşlar ben n73 kullanıyorum windows live yükledim ama baglantı kuramıyorum vodafone ve turkcell ikisinide denedim olmuyor (windowslive ile bağlantı kuramıyoruz ağ ayarlarınızı kontrol edin) diyor siz nasıl kullanıyorsunuz bi yardımcı olurmusunuz teşekürler...

metcioglu

Üye
arkadaşlar yüklemeyi nasıl yapıyoruz telefona ve wirelessten bağlanınca ücret alınmıyodur sanırım değilmi

--------------- Ekleme ---------------

merhaba
E51 de süper çalışıyor ingilizce idi türkçe oldu şimdi.kablosuz ile heryerde kullanıyorum. tüm E51 kullanan arkadaşların bilgisine. ayrıca fring diye bir proğramla sesli görüşme yapılıyor yine E51 ile wifi varsa ücretsiz oluyor. ben havaalanında avusturya ile fring msn aracılığı ile görüştüm hala görüşebiliyorum. skype yide destekliyor sesli görüşmek için. son bir ayrıntı işinize yarar diye yazıyorum. google maps diye bir proğram var yüklerseniz ki sanıyorum sayfalarından bulabilrisiniz wifi ile bağlansanız bile kullandığınız operatörün baz sinyalinden bulunduğunuz yeri gösteriyor.uydu resmi ve normal harita gösteriyor.tüm bağlantılarla ulaşabilrsiniz. başka yerlerede bakıp zom yapabiliyorsun. yani deneyin memnun kalırsınız. sokaklara kadar inebilrisiniz dünyanın heryerine wifi ile bağlanırsanız kontör saorununuz olmaz. saygılarımla

kardeşim sende e51 kullanıcısı olduğun için sana sorayım dedim programı telefona nasıl kuruyorsun kurduğunda nereye düşüyor bunlar hakkında yardımcı olursan sevinrim

suhatuna

Üye
bakalım bakalım

memoli53

memoli53

Üye
E65 de son sürüm simgeleri göstermiyor. Yani çevrimiçi meşgul dışarda gibi.. Smileyleri de göstermiyor ::S:S.

crazy5252

crazy5252

Üye
paylaşım için tşk ederim. ama bu şimdi süreli değil ölemi 30 günlük filan yani.sorunsuz kullanırız yani bi ömür ölemi

sefai77

sefai77

Üye
teşekkürler

mypat

mypat

Üye
teşekkürü borç biliriz...

cey35

Üye
arkadaşlar ben indirdim ama açılmıyor ne sorun olabilir acaba teşekkürler

gbln

Üye
paylasım ıcn saol..

musti50

Üye
bu 30 günlük

Moutep

Moutep

Üye
Cok tesekkurler emegine saglık..!;)

faiksevgi

Üye
n73 musıc edıtıon var bende ama ag ayarlarını kontrol edı dıo ıde resımler çıkmıyo ıng versıyonunda çıkıyodu ama ondanda ag ayarlarıyla hata verıyodu

murat_43

Üye
teşekkurler paylaşım için

Kürschat

Üye
Bendede 30 günlük abone bittigi icin satin almam icin uyari geliyor kabul etmessem zaten Wlandan agri internetde baglanamiyorum,,,,cözüm icin lütfen yardim,,,,

Üst Alt