Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows Live Messenger 5 sürüm formda bir ilk hemde tr(ön izleme
Sponsorlu Bağlantılar
Mebuchadnezzar
Üye
Ya bütün aksilikler benimi bulacak dosyayı indirdim telefona açtım .rar dosyasının içinde no files yazıyor indirirken 400 küsur kb lik bir dosya indirdi ama rar dosyasının içi boş nedeni ne olabilir ?
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
ya arkadaşlar pardon rar şifresi özgür-17 dir
lazoglu8108
Üye
teşekkürler arkadaşım rar tutuyo.
readypehlivan
Üye
çok teşekürr ederim 6630 da denedim daha kurmadan çalıştı!!
tunahan53
Üye
bu 6630 da olurmu
hotbord_34
Üye
bagalntı hatası veriyor en iyiyisi 4 versiyon ben kullanıyorum
saddas ps
Üye
Hata verio
burhankaya
Üye
usta sağol eyvallahta bu kontör canavarı çıktı ya bağlı kaldığım süre 3 dk ya var ya yok yazdığım yazı o da bi kişiye slm nbr tam 6 kontör birden çekti çok hortumluyo turkcell hattım var anlamadım ötekiler o kadar çekmiyodu
usta sağol eyvallahta bu kontör canavarı çıktı ya bağlı kaldığım süre 3 dk ya var ya yok yazdığım yazı o da bi kişiye slm nbr tam 6 kontör birden çekti çok hortumluyo turkcell hattım var anlamadım ötekiler o kadar çekmiyodu
valla abi ben vodafone den giryom çok hesaplı 24 saat 1 knt
bekirbirim
Üye
maraba rafikler n95 deki auto themes 1.3 ü nasıl flleyeceğiz -i olan varsa rica ediyorum yazsın yada fulünü göndersin bayy
hotbord_34
Üye
ben turkcellden 25 kontore bir hafta msn giriyorum süper en iyi olan turkcell
antalyayavu
Üye
ya iyi de iki uc girmeden sonra girmiyo hata veriyo kendi kendini kapatiyo 6600 da
By_Casparov
Üye
Teşekkürler.
hotbord_34
Üye
bende 6600 de 5 versiyon ama yabancı yüklü bir sorun yok 6600 ya da kankamsn yükle ok
FATİH_58
Üye
sa ğ ol
baris.sarak
Üye
paylasım icin saol hemen yüklüyorum
eeness
Üye
ya benim tel 6600 hat turkcell bu program war msn ye bağlanmıyo sunucu hatası awr diyo naapcamm yaww hiçbir msn programıyla bağlanmıyo artıkk önceden bağlanıyoduu ayarlar da war msn turkcell flan warr ama sunucu hatası diyo bağlanmıyo napcazz
red-soldiers
Üye
bu uygulama s60v2 için mi yoksa s60v3 içinmi
deniz-17
Üye
Konu Sahibi
ikisi içinde olur birader
LAZOFLU
Emekli Yönetici
ben verecektim benden once davrandın. neyse paylaşım için teşekkurler