Windows Live Messenger 5 sürüm formda bir ilk hemde tr(ön izleme

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
benim denemediğim tel kalmadı hiç birinde çalışmıyor hata veriyor önceleri çalışıyordu bu program çok güzeldi ama malesef gitti artık.......




yaw arkadaslar bende 7-8 kre felan degıstırdım programı yukluyorm 2 ay kullanıyorm sonra :oke: kendı kendıne bellı bır saatten sonra cannot server cart curt dıyor anladıgım kadarıyla bır sınırı var kulllanmak ıcın ben bunu anladım paylasım dedım sızınlede:oke:
 


antioch1

Üye
can not allow loqin. die hata veriyor tekrar denedıgımdede uygulama kapandı dıyor kendılıgınden kapanıyor.
olsa çok işimize yarıcak ama bende çalısmıyor neyse.
emegine sglık..:)
 
system_start()

system_start()

Üye
saol kardeş eline sağlık kurdum çalıştırdım kullanıyorum ;)
 
bököz

bököz

Üye
aman tanrım o kadar iyisinki bunu paylaştığın teşekkür ederim eğer sınırsız teşekkür hakkı olsaydı elektirik gidene kadar basardım
 
blacku2

blacku2

Üye
Teşekürler.!
 

Antonyr

Üye
arkadaşım paylaşım için teşekkürler.. ben 6600 a yükledim. ilk girişimde açtı ancak kullanırken GPRS i kapattı uyquLamadan çıktım teLi kapattım açtım sonra ki oturum açma isteğimdede hata veriyor ve uyulama kapatıldı "msn" die bir yazı çıkıyor ve uygulama telefondan kapatılıyor. Uygulamayı 2-3 kere sildim yeniden kurdum ancak hala aynı sorunla karşılaşıyorum?? sadece bende mi oluor bu yoksa bşkaa var mı??

Selam arkadaşım evet benzer sorun bende de yani 6600 da oldu. bende çözümü bir başka arkadaşın gönderdiği aynı sürümü yüklemekte bulundum.. gerçi english ama olsun daha stabil çalışıyo enazından. yinede tr'ye çevirme zahmetinden dolayıda arkadaşıma teşekkür etmeden geçmiycem hakkı var..kolay gele hepinize.
 

heraklitus

Üye
Arkadaslar ben bu programı kurdum olmuyo!Buraya live messenger 4 programı olan varsa ekleyebilirmi?Ben bulamadım,en azından onu kurayım!
 
maxibrk

maxibrk

Üye
can not allow loqin. die hata veriyor tekrar denedıgımdede uygulama kapandı dıyor kendılıgınden kapanıyor.
olsa çok işimize yarıcak ama bende çalısmıyor neyse.
emegine sglık..:)

Register yapman gerek. Bunun için [email protected] şeklinde bir adresin olması gerekiyor. Artık nerden bulursun o adresi bilmem. Ayrıca @'den önceki kısım sadece rakam ve harften oluşması gerekiyor:ehe
 

heraklitus

Üye
Arkadaslar sonunda bu olayı cozdum!Yapmanız gereken wlm 1.00 versıyonu kurmak!Baglantı yaptıgınızda update edicek!500 kb kadar bısey!Sonra kurun!Ve versıyonuna baktım 5.50.1 versıyonu!Cok mükemmel!Pc de kullandıgımızın hemen hemen aynısı!Arkadaslar tek sorun yarısı çince!Bu nasıl ıng veya turkce yapıcaz.Yorumlarını bekliyorum.
 


Üst Alt