İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Biz ne yapacağız lumia 1020 var hiç birşey yükleyemedik
zaten bizimde yükleyebileceklerimiz sınırlı şöyleki; play store daki herşey yüklenmiyor yüklenenlerden büyük kısmı ağır çalışıyor ayrıca facebook girişi isteyen uygulamalar kesinlikle giriş yapamıyor kamera uygulamaları kamerayı açamıyor müzik çalar uygulamaları daha telefondaki müzikleri bulamıyor :))))))) yeminle 5, 6 tane sağlam uygulama ve oyun buldum sadece 0 hata ile çalışıyor çok şükür.

xmustx

xmustx

Üye
Güzel gelişme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar öncelikle konuya bir açıklık getirelim. Bu yöntemle yüklenen uygulamalar Emülatörde çalışmıyor. Zaten siz de telefonunuza Emülatör yüklemiyorsunuz. Bu sistem şimdilik kesin olmamakla birlikte Windows 10 Mobile çekirdeğinin desteklediği C dilleri yani C# ve C++ dillerinde yazılan Android uygulamalarını Windows çekirdeğine dönüştürüyor. Tabi tam olarak uyumlu hale getiremediği için de bazılarında sorun oluyor.

Zaten bu araçların yayınlanmasının da tam olarak sebebi bu. Araçlar uygulama kodlarını belli bir yere kadar uyumlu olarak çeviriyor gerisini geliştiricisinin yapması gerekiyor. Bunu da bu araçlarla telefonuna yükleyerek kontrol edip hataları bularak ve düzelterek yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, flutewoddy, 4MaGuS ve 5 diğerleri

salihoglu1

Üye
Arkadaşlar xp ile bu işlemlerin yapılması mümkün müdür? Değilse internet cafe yolları gözükecek bize galiba,Bir de okey plus ı sorunsuz yükleyip facebook hesabı ile oynayabilen var mıdır acaba?
Cihazım da lumia 820.Hiç mi ümit yok?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar xp ile bu işlemlerin yapılması mümkün müdür? Değilse internet cafe yolları gözükecek bize galiba,Bir de okey plus ı sorunsuz yükleyip facebook hesabı ile oynayabilen var mıdır acaba?
Cihazım da lumia 820.Hiç mi ümit yok?

W7 ile yapamadım ben xp ile olacağınıda sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: salihoglu1
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende ispanyolca kuruldu da o yüzden sordum :)

Şifreyi girince sağdaki bölüm değişecek zaten. Bol olana APK dosyasını sürükle bırak sağdaki butona tıkla

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
bsavr

bsavr

Üye
uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b hatası veriyor başlatınca lüfen yardım

symbianbelle

symbianbelle

Üye
ben başlattım resimdeki yapılması gerekenleri yaptım facebook apk attım yükleyecek inş.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
15 dk oldu hala bekliyorum yüklemesini :hmmm

csH

csH

Üye
930da bile kasma varsa üzerinde biraz daha çalışmaları gerekiyor. Oynadığım oyunda saldırmak için 3 dakikam var ama telefonum sayesinde 7 dakika boyunca saldırdım :) ayrıca instagram da akıcı değil

saynesim

saynesim

Üye
lumia 1020 candy soda kurdum çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: ustaca73
sebahattinART

sebahattinART

Üye
candy sodayı bende yükledim gayet güzel :) Bazıları sıfır hatayla yükleniyor onları bulmak önemli işte .

yunusiyunus

Üye
Taichi panda deneyen oldu mu?

pirenuri

pirenuri

Üye
periscopeu deneyen oldu mu

Üst Alt