İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Raskoln

Raskoln

Üye
Turkcelltv konusunda yardım edecek kimse yok mu?

fnldstntn

Üye
portlama bu kadar kolayken uygulama sahipleri neden artık uygulamalarını düzgünce windowsphone a uyarlayıp paylaşmıyorlar ki ?

portlama işlemi tamam da şu an mağazaya yükleme imkanı yok diye düşünüyorum, var olan hatalar içinde appx dosyasını düzenlemek lazım ama ortada appx değil apk dosyası var :D

Ortada portlama falan yok uygulamalar emülatör üzerinde çalışıyor yani uygulamal hala WP10 işletim sistemi üzerinde çalışan Android emülatöründe çalışıyor... Yani uygulamalır bu şekilde mağazaya gelmesini gelmesini beklemeyin anca geliştirici uygulamayı kaynak kodundan wp için yeniden uyarlaması gerek, bunun işi kolaylaştırmak için ise microsoft ayrı bir projesi var...
Arkadaşlar bu emulator işinin ne kadar verimli ve çalışır olabileceğini görmek için Jollanın Sailfish OS ve Blackberry 10 OS i inceleyebilirsiniz onlarda Windows Bridge benzer bir şekilde emülatör ile Android uygulamalırını çalıştırabiliyorlar...

zaakaan

zaakaan

Üye
Geliştirici modu açıkken telefona reset atmak zorunda kaldım. :( Sıfırlamam gerekiyor şimdi telefonu, çünkü geliştirici ayarlarına erişemiyorum artık. :(

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: trepcan ve sebahattinART
zaakaan

zaakaan

Üye
Biliyordum ama mecbur kaldım ya. Telefon donmuştu virüslü apk falan indirdiysem demek ki. :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Root erişimini kontrol edebilecek biri varmı google uygulamalarıyla ilgili bişeyler yapılabilir.

saynesim

saynesim

Üye
Şimdi google'nin paçası tutuştu bu durumda ne yapacak merak ediyorum hey Microsoft düşmanı google

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bazı Windows Phone Sahipleri Arı gibi çalışmaya başladı... Hatta bir çoğu..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim
og1907

og1907

Üye
1020 uyumlu değil.

• Nokia Lumia 920
  • Nokia Lumia 925
  • Nokia Lumia 929 (icon)
  • Nokia Lumia 830
  • Nokia Lumia 930
  • Nokia Lumia 1520
  • Nokia Lumia 635 (1GB RAM variant)
  • Nokia Lumia 730
  • Nokia Lumia 820
  • Nokia Lumia 435
  • Nokia Lumia 928
Listede 1320 göremedim onadamı olmuyor.

saynesim

saynesim

Üye
Şuan denizdeyim birazdan eve gidiyorum lumia 1020 de deneyecem umarım olur

zaakaan

zaakaan

Üye
Valla 8.1'e döndüm ben. Real Racing'in eski sürümünü çalıştırabilmiştim ama yeni sürümü çalışmadı. :D Yeni yapı gelince belki tekrar denerim. :)

csH

csH

Üye
geliştirici ayarlarına giremeyenler @Bay H'nin dediği gibi wp8 sdk sı ile pc den unregister yaptıktan sonra tekrar girebilirler ben denedim ve başardım :)

saynesim

saynesim

Üye
Bu hafta baya hareketli geçecek gibi görünüyor

csH

csH

Üye
Batllefront Heroes vardı oynadığım Clash of Clans benzeri bişey ve çalışıyor :D clash of clans da çalışır büyük ihtimalle

saynesim

saynesim

Üye
Merak ettim de acaba google bu işe müdahale edermi

sebahattinART

sebahattinART

Üye
GOOGLE'ın haberi olmadan kimse böyle bir halt yiyemez :) Anlaşmalıdırlar büyük ihtimalle. değillerse bile ben bundan sonra güncelleme yapmam :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Linux google'ın değil ama ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye