ogzhnoTr
Üye
Suanki dosyalar ile denediz mi
Denedim olmuyor
Suanki dosyalar ile denediz mi
1020 uyumlu değil.Lumia 1020 deneyen varmı biri bir cevap versin allah rızası için
1020 uyumlu değil.
- Nokia Lumia 920
- Nokia Lumia 925
- Nokia Lumia 929 (icon)
- Nokia Lumia 830
- Nokia Lumia 930
- Nokia Lumia 1520
- Nokia Lumia 635 (1GB RAM variant)
- Nokia Lumia 730
- Nokia Lumia 820
- Nokia Lumia 435
- Nokia Lumia 928
Evet ama her model değil. 735'te bile olmuyor.Kısaca 1 GB ve şu an için
Evet ama her model değil. 735'te bile olmuyor.
portlama işlemi tamam da şu an mağazaya yükleme imkanı yok diye düşünüyorum, var olan hatalar içinde appx dosyasını düzenlemek lazım ama ortada appx değil apk dosyası varportlama bu kadar kolayken uygulama sahipleri neden artık uygulamalarını düzgünce windowsphone a uyarlayıp paylaşmıyorlar ki ?

Mağazaya yayımcıların apk yükleme izni gelirse şaşırmayalımArkadaşlar bu işlem portlama değil. Direkt apk çalıştırıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynı Sorunu yapı kredi bankasının uygulamasında aldım. Hata mesajı "DELETING_EXISTING_APPLICATIONDATA_STORE_FAILED". bunun çözümünü bilen, bulan paylaşabilir mi bizlerle.Şu instagram'ın verdiği sorunu bendede Asis verdi. Çözümü yok mudur acaba?![]()
Bende yandex linki vereyim. yedekte dursun.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme bağlantısı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wi-Fi ile bağlanmayın, USB ile bağlayın telefonu. Diğer türlü çalışmaz.
Google Play hizmetlerini kaldırmak için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl kaldıracağız?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirme bağlantısı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wi-Fi ile bağlanmayın, USB ile bağlayın telefonu. Diğer türlü çalışmaz.
Google Play hizmetlerini kaldırmak için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende bilmiyorum. Vietnamca oluncaNasıl kaldıracağız?

Bende bilmiyorum. Vietnamca olunca![]()
Kalsın o zaman ne yapalım. 

Kolay bir işlem ancak çalışıp çalışmadığını deniyorum şuanda, birazdan anlatacağım detaylıca.Nasıl kaldıracağız?
Analyze APK deyince bende Java hatası verdi. Java güncelleyeyim bi.Kolay bir işlem ancak çalışıp çalışmadığını deniyorum şuanda, birazdan anlatacağım detaylıca.
Öyle olduğu içindir mugtemelen... Uygulamalar Wp10 üzerinde Android 4.4.4 ü baz alan bir emülatör üzerinde çalışıyor...2 gündür google playe bakıyorum çok da bir şey yokmuş öyle yüklenecek.
bazı uygulamalar android sürümümün 4.4.4 olduğunu idda ediyor