sistem tepsisi sıkıntı beTwitter uygulamasının orijinali landscape mod desteklemiyor. Ama Android uygulamasını yükledim sonuç olumlu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

WP8 SDK Tools Lite kur sonrasında Windows Phone Devoloper registeration uygulamasında bağlantıyı kes. Tabi telefon bağlıyken. sonrasında telefondan tekrar geliştirici seçeneklerine girmek istediğinde açılacak ve bildirimlere gelen yanıp sönme sorunu da ortadan kalkacak.Arkadaşlar teli sıfırladım bir uygulama yükledim, ancak başka bir uygulama yüklerken geliştirici ayarlarına giriş yapamadım sorun ne acaba l920
o ne işe yarıyor kiIpOverUsb dosyasını yükleyin arkadaşlar
o ne işe yarıyor ki
920 ile deniyorum link varmı acabaUSB ile bağlanabilmene, Lumia 520 ile deniyorsan boşa uğraşma henüz Astoria desteği yok
920 ile deniyorum link varmı acaba
tühşu an için hayır![]()
kardeşiminkinde denicektim8. yapı yakındırtühkardeşiminkinde denicektim
o zaman gelir destek diye düşünüyorumbide şunu pc ler için yapsalar8. yapı yakındıro zaman gelir destek diye düşünüyorum

pc de android uygulaması nasıl olur kibide şunu pc ler için yapsalar![]()
olmaz benceandroid uygulamalar direk yükleniyor demişti adminimizwp uygulamaları gibizaten bu android uygulamasını wp uygulamasına ceviriyor

Ben son kullanıcıyım apiler beni bağlamazyok kendi içinde dönüşüm yapıyor android api leriyle windows apilerini eşleyip aynı işlmeleri yapması sağlanıyor bu yüzden bazı uygulamalarda küçük hatalar var çünkü şuan tüm android apileri desteklenmiyor![]()

yok direk çalıştırıyo dedin ya açıklayayım dedimBen son kullanıcıyım apiler beni bağlamaz![]()