İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

zaakaan

zaakaan

Üye

fnldstntn

Üye
Şimdi google'nin paçası tutuştu bu durumda ne yapacak merak ediyorum hey Microsoft düşmanı google

Merak ettim de acaba google bu işe müdahale edermi
Google paçalarını tutuşturacak hiçbirşey yok ortada, bu android emulator yöntemi gayet yasal ve isteyen herkesin yapabileceği birşey hatta şu anda Sailfish OS ve Blackberry OS te aktif bir şekilde kullanılmakta bu yöntem...

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991, saynesim ve DenizhaNq
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar gerçekten abartılacak bir şey değil kurup biraz denedikten sonra yazıyorum bunu;

Zaten çoğu uygulama takılarak çalışıyor ya da donanım (kamera vs) farkından dolayı çalışamıyor.

Çalışan uygulamaların çoğu sosyal medya uygulamaları (android twiter'a ısınamadım) bu açıdan işe yarayabilir sosyal medyayı aktif kullanan insanlar için

Bir de mağaza da hiç bir şekilde olmayan uygulamalar (DynEd) gibi uygulamalarda işe yarayabilir.

Ama oyunlarda çok verimli olacağını düşünmüyorum tabi bu şekilde kalırsa. Bence biraz daha geliştirilmesi gerekli

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar gerçekten abartılacak bir şey değil kurup biraz denedikten sonra yazıyorum bunu;

Zaten çoğu uygulama takılarak çalışıyor ya da donanım (kamera vs) farkından dolayı çalışamıyor.

Çalışan uygulamaların çoğu sosyal medya uygulamaları (android twiter'a ısınamadım) bu açıdan işe yarayabilir sosyal medyayı aktif kullanan insanlar için

Bir de mağaza da hiç bir şekilde olmayan uygulamalar (DynEd) gibi uygulamalarda işe yarayabilir.

Ama oyunlarda çok verimli olacağını düşünmüyorum tabi bu şekilde kalırsa. Bence biraz daha geliştirilmesi gerekli

Ben severek kullandığım ya da lazım olduğunu düşündüğüm pek çok uygulamayı yükledim.
Hatta tabiri caizse google mağazasını sömürdüm diyebilirim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Androidteki Twitteri bende bir türlü sevemedim dersem yeridir. Windows Phoneyi özledim açıkçası. 1520 hayalim evin tadilatı ile birlikte suya gömüldü.

Ben severek kullandığım ya da lazım olduğunu düşündüğüm pek çok uygulamayı yükledim.

Replika note 4 var bende. Çok şey yüklü değil yani. Sömürecek ne buldunuz merak ediyorum :))

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Rock Ve Roll
sebahattinART

sebahattinART

Üye
Valla süper şeyler var mesela oyun olarak otto mania yazılım olarak çizim uygulamaları sketchbook gibi

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar snapchat te oturum açıp, snap yollayabiliyor musunuz? Ben oturum açamıyorum, yapan birisi lütfen söylesin

trepcan

trepcan

Üye
Bahsettiğimiz yöntemle sorunu (geliştirici seçeneklerinin açılmama sorunu) çözdüm. Teşekkürler. Birde şu apk yüklerken aldığımız "DELETING_EXISTING_APPLICATIONDATA_STORE_FAILED" hatasına çözüm gelirse tadından yenmez :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence de hobi tarzında birsey . Yani java gibi kasma asma yapar . Wp google anlaşması anca çözüm olur

hasim38

hasim38

Üye
Clash of clans çalışıyor mu diycem de korkuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: sebahattinART
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni bir araç çıkmış. Mobil olduğum için paylaşamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bahsettiğimiz yöntemle sorunu (geliştirici seçeneklerinin açılmama sorunu) çözdüm. Teşekkürler. Birde şu apk yüklerken aldığımız "DELETING_EXISTING_APPLICATIONDATA_STORE_FAILED" hatasına çözüm gelirse tadından yenmez :)
O hatanın sebebi daha önce kurduğunuz bir uygulamayı silip tekrar kurmaya çalışmanızdan dolayı oluyor sanırım bende de bir kez oldu :) ama sonra çözüldü şunları deneyin
Gereksiz dosya silme programı (storage cleaner) ile gereksizleri temizleyin
Olmazsa seri soft reset atın (ses kısma ve power tuşuna telefon 5-6 kez reset atacak kadar uzun basın) (çok abartma ünlem işareti çıkıyor) muhtemelen çözülür :)

dücane

dücane

Üye

Bu gelistirici ayariyla uygulama yükleme kisitli mi, yoksa 10' nun üzerinde yükleye biliyormuyuz ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu gelistirici ayariyla uygulama yükleme kisitli mi, yoksa 10' nun üzerinde yükleye biliyormuyuz ?
bunu komut ekranıyla filan farklı şekilde yüklediğin için olmayabilir kısıtlama ama denemeye imkanım olmadı

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
1020 üzerinde de çalıştığı belirtiliyor.

Yeni yükleme aracı; Wifi veya usb üzerinden yükleme seçeneği mevcut.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve ogzhnoTr
dücane

dücane

Üye
bunu komut ekranıyla filan farklı şekilde yüklediğin için olmayabilir kısıtlama ama denemeye imkanım olmadı

Hayrina bir arkadas denese, ve ya denemis olupta buraya cevabi yazsa cok makbule gecer

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Yeni yükleme aracı; Wifi veya usb üzerinden yükleme seçeneği mevcut.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dücane
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: dücane
saynesim

saynesim