İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

only scholar

only scholar

Üye
hata kodu 9 ' u alanlar telefonunuzda kilit kodu var ve siz telefonunuz kilitli iken bağlanmaya çalışıyorsanız o hatayı alırsınız diye biliyorum bağlanırken telefonun kilitli olmadığından emin olup tekrar denemenizi tavsiye ederim...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Not:Oluşabilecek hatalardan sorumlu değilim.Interop unlock işlemi cihazı garanti dışı bırakır.Hard reset atarak unlocku kaldırabilirsiniz böylece sorun çıkmaz.
Olacağına dair garanti veremem olanda var olmayanda var aow klasörü gelipte hala error 14 alanlarda var.Mesajı baştan sona okuyun.
Eğer W10 kullanıyorsanız 8.1e dönmeniz gerek.

Döndükten sonra:

Şuradan customwpsystem06 yı indirin

Şuradanda custompfd003 olanı indirin 5 değil 3 olmalı ona dikkat edin.

Akıllı depolamadan uygulama yükleme yerini telefon yaptıktan sonra telefonu 8.1 toolsla unlock ediyoruz ve sonra yine 8.1 kullanarak customwpsystemi deploy ediyoruz.Sonra sd kartın ana dizinine custompfd yi atıyoruz ama sakın deploy etmeyin.Wpsystem deploy olduktan sonra telefonu çıkarıp uygulama yükleme yerini sd kart yapıyoruz.
Sonra customwpsystemi açıp sd card permissions diyoruz sd kartı seçip tike basıyoruz yeşil olursa sorun yok demektir eğer kırmızı olursa sorun var demektir.
Sonra target app bölümünden preview for developers seçip download from store diyoruz ve indiriyoruz.İndirdikten sonra uygulama listesinden başlangıca sabitliyoruz previewi ve geri dönüyoruz.
Select xap diyoruz ve custompfd dosyasını gösteriyoruz ve appy xap diyoruz bekliyoruz işlem tamamlanırsa başlangıca sabitlediğimiz pfd değişecek ve @D:\WPSystem vs. yazacak açınca registry editor gelecek.
Buradan sırayla HKLM-SYSTEM-Platform-DeviceTargetingInfo giriyoruz
Buradan şunları değiştiriyoruz ve alttaki write botununa basıyoruz (!! ORJİNAL DEĞERLERİ NOT EDİN ESKİ HALİNE ÇEVİRMEK İÇİN LAZIM OLACAK !!)

PhoneHardwareVariant = RM-937
PhoneManufacturerModelName = RM-937_eu_euro1_231
PhoneMobileOperatorName = 000-GB
PhoneModelName = Lumia 1520
PhoneSOCVersion = 8974

Eğer ekranınız 4.5inch ve üstüyse yazılar vs. fazla sorun olmaz ama 4inch ve altıysa 1520 yapmayın ve alttakileri yapın

PhoneHardwareVariant = RM-984
PhoneManufacturerModelName = RM-984_1000
PhoneMobileOperatorName = 000-HK
PhoneModelName = Lumia 830
PhoneSOCVersion = 8926

Gerisi bildiğimiz wconnect işlemi.

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Siz denediniz mi? Birde bu işlemde Windows 10a yukseltmek gerekiyor mu?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Siz denediniz mi? Birde bu işlemde Windows 10a yukseltmek gerekiyor mu?
W10a yükseltmeden apk kurmak mümkün değil zaten.Ben denedim aow klasörü geldi ama hala error 14 alıyorum xda'da ve diğer sitelerde deneyipte sonuç alanlar var.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bir kaç hafta sonra bütün telefonlara Astoria desteği gelecek boşuna uğraşılmaz sırf android uygulamaları için

nix

nix

Üye
uygulama yüklerken hata alan arkadaşlar telefonun bilgisayar ile bağlantısını kesin programı kapatıp tekrar açın telefonu bilgisayara bağlayın ve telefonu görmesini bekleyin (telefon bağlandığında windows phone diye yeni pencere açılıyor) sonrasında telefondan eşleştir diyerek pin kodu ürettirin pin kodunu girdiğinizde bağlantıyı sağlıyor. Bende 9-13-5-3 bu hataları aldım ancak bu şekilde sorunsuz yükledim.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bir kaç hafta sonra bütün telefonlara Astoria desteği gelecek boşuna uğraşılmaz sırf android uygulamaları için
Son buildin gelmesi 1 ay sürdü ben yeni buildin 1-2 haftaya geleceğinden umutsuzum :no:

YkPkY

YkPkY

Üye
8. yapıda çalışmıyor artık.atmadığım takla kalmadı.
tek kullandığım kamera sistemiydi oda yok artık:agla
8. yapıda yapabilen varmı?her iki yöntemide

screamofcnc

Üye
Aga ben uygulamalarda klavyeyi kullanamıyorum, var mı önerisi olan?

fnldstntn

Üye

Türk geliştirici tarafından hazırlanan yeni apk yükleme uygulaması...

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Türk geliştirici tarafından hazırlanan yeni apk yükleme uygulaması...
bu bizim @ceyhunkeklik :thumbup:

trepcan

trepcan

Üye
Error Code=9 alan arkadaşar servis kapalı olduğunda da alınabiliyor bu hata. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

başlat çalıştır
services.msc
listelenen servislerden "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" olanı bulup çift tık ile açıp
Başlat butonuna basıp deneyebilirsiniz.

Eğer bu servis listede gözükmüyor ise "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" uygulamasını kurmanız gerekli.
Merhaba Arkadaşlar

Yüklediğimiz apk'ların bazılarında biliyorsunuz klavye çıkmama sorunu yaşıyoruz bunun için bir yöntem gördüm xda'da ve bende işe yaradı. İsterseniz deneyebilirsiniz. Yöntem aşağıdadır :)

İlk olarak bu apk dosyasının indiriyoruz wmconnect ile cihaz bağlı iken aşağıdaki komutları sırasıyla giriyoruz.

adb push "C:/Users/Seyhan/Downloads/MicrosoftInputMethod.apk" /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk
adb shell
pm install /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
şı ipoverusbyi bi turlu kuramadım failed to start diye bi hata verıor neden aca a

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Youtube yukleyen var mı ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
şu ipoverusbyi bende kuramadım start hatası veriyor nedendir acaba @papakudioflu @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
şu ipoverusbyi bende kuramadım start hatası veriyor nedendir acaba @papakudioflu @Sensation
Telefonum desteklemediği için denemedim bile o yüzden bilgim yok. Ayrıca PC Windows 10 olsun.

Last Hope

Last Hope

Üye
android uygulamalarında klavyeyi kullanabilen var mı ?

Üst Alt