Ben bir kez almıştım o hatayı; kablo takılı değildi, unutmuşum.arkadaşlar şu error 9 hatasının tam çözümünü bilen yok mu ?
hard reset at demeyin yeni attım![]()
Belki kabloyu görmüyordur PC, o tarz bir sorun olabilir.bilgisayar telefonu görüyor o konuda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. ki daha önce sorunsuz uygulamaları kurmuştum.Ben bir kez almıştım o hatayı; kablo takılı değildi, unutmuşum.Belki kabloyu görmüyordur PC, o tarz bir sorun olabilir.
Hayır şu anda servis tam olarak çalışmıyor. Zaten Api eşleştirmesi yapılmadan yüklenen uygulamada çalışmaz.@papakudioflu @bulutsuzgece XDA da Google play yüklemişler. Acaba oradan uygulama indirdiğimizde direk yükleniyor mu ?
Hadi hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xp hala var mıymış? Şaşırdım doğrusu.Arkadaşlar xp ile bu işlemlerin yapılması mümkün müdür? Değilse internet cafe yolları gözükecek bize galiba,Bir de okey plus ı sorunsuz yükleyip facebook hesabı ile oynayabilen var mıdır acaba?
Cihazım da lumia 820.Hiç mi ümit yok?
kaç kere denedim bu hatayı alıyorum.bir önceki yöntemin dosyalarınıda kaldırdım bunun içindekileride yükledim yine aynı.Bunu da paylaşayım yardımcı olur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız