İpucu Windows Bridge ile Android Uygulamalarını W10 Mobile'a Kurma (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar win10 kurmayı düşünüyorum da twitter ve instagram düzgün çalışıyor mı twitter da ve instagramda video atmak için istiyorum sadece

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Not:Oluşabilecek hatalardan sorumlu değilim.Interop unlock işlemi cihazı garanti dışı bırakır.Hard reset atarak unlocku kaldırabilirsiniz böylece sorun çıkmaz.
Olacağına dair garanti veremem olanda var olmayanda var aow klasörü gelipte hala error 14 alanlarda var.Mesajı baştan sona okuyun.
Eğer W10 kullanıyorsanız 8.1e dönmeniz gerek.

Döndükten sonra:

Şuradan customwpsystem06 yı indirin

Şuradanda custompfd003 olanı indirin 5 değil 3 olmalı ona dikkat edin.

Akıllı depolamadan uygulama yükleme yerini telefon yaptıktan sonra telefonu 8.1 toolsla unlock ediyoruz ve sonra yine 8.1 kullanarak customwpsystemi deploy ediyoruz.Sonra sd kartın ana dizinine custompfd yi atıyoruz ama sakın deploy etmeyin.Wpsystem deploy olduktan sonra telefonu çıkarıp uygulama yükleme yerini sd kart yapıyoruz.
Sonra customwpsystemi açıp sd card permissions diyoruz sd kartı seçip tike basıyoruz yeşil olursa sorun yok demektir eğer kırmızı olursa sorun var demektir.
Sonra target app bölümünden preview for developers seçip download from store diyoruz ve indiriyoruz.İndirdikten sonra uygulama listesinden başlangıca sabitliyoruz previewi ve geri dönüyoruz.
Select xap diyoruz ve custompfd dosyasını gösteriyoruz ve appy xap diyoruz bekliyoruz işlem tamamlanırsa başlangıca sabitlediğimiz pfd değişecek ve @D:\WPSystem vs. yazacak açınca registry editor gelecek.
Buradan sırayla HKLM-SYSTEM-Platform-DeviceTargetingInfo giriyoruz
Buradan şunları değiştiriyoruz ve alttaki write botununa basıyoruz (!! ORJİNAL DEĞERLERİ NOT EDİN ESKİ HALİNE ÇEVİRMEK İÇİN LAZIM OLACAK !!)

PhoneHardwareVariant = RM-937
PhoneManufacturerModelName = RM-937_eu_euro1_231
PhoneMobileOperatorName = 000-GB
PhoneModelName = Lumia 1520
PhoneSOCVersion = 8974

Eğer ekranınız 4.5inch ve üstüyse yazılar vs. fazla sorun olmaz ama 4inch ve altıysa 1520 yapmayın ve alttakileri yapın

PhoneHardwareVariant = RM-984
PhoneManufacturerModelName = RM-984_1000
PhoneMobileOperatorName = 000-HK
PhoneModelName = Lumia 830
PhoneSOCVersion = 8926

Gerisi bildiğimiz wconnect işlemi.

Bu işlem ne işe yarıyor

salihoglu1

Üye
Error 9 hatası alıp da bağlanamayanlar nasıl çözdû acaba,programı kaldırıp kurdum,olmuyor

trepcan

trepcan

Üye
Error 9 hatası alıp da bağlanamayanlar nasıl çözdû acaba,programı kaldırıp kurdum,olmuyor
Error Code=9 alan arkadaşar servis kapalı olduğunda da alınabiliyor bu hata. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

başlat çalıştır
services.msc
listelenen servislerden "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" olanı bulup çift tık ile açıp
Başlat butonuna basıp deneyebilirsiniz.

Eğer bu servis listede gözükmüyor ise "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" uygulamasını kurmanız gerekli.
Merhaba Arkadaşlar

Yüklediğimiz apk'ların bazılarında biliyorsunuz klavye çıkmama sorunu yaşıyoruz bunun için bir yöntem gördüm xda'da ve bende işe yaradı. İsterseniz deneyebilirsiniz. Yöntem aşağıdadır :)

İlk olarak bu apk dosyasının indiriyoruz wmconnect ile cihaz bağlı iken aşağıdaki komutları sırasıyla giriyoruz.

adb push "C:/Users/Seyhan/Downloads/MicrosoftInputMethod.apk" /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk
adb shell
pm install /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk

salihoglu1

Üye
Kendi kendine düzeldi,teşekkürler..

Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam instagram ve twitter nasıl video yüklenebiliyor mu win10 kurmayı düşünüyorum sırf twitter ve instagrama video yüklenmediği için

cadde19

cadde19

Üye
Kelimelik oyunu çalışıyor mu

trepcan

trepcan

Üye
ben 9. yapıda çalıştıramadım ya uygulamaları açılır gibi oluyo kapanıyor benden başka bunu yaşayan varmı ?
Aynı sorun bende de var. kaldırıp tekrar kurdum sorun devam ediyor. çözüm bulamadım henüz. Sorunun çaresini duyan bile varsa paylaşabilir mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu güncellenmiştir.
Konunun ilk sayfasının en altına 9. yapı (10536)'da Android uygulamalarını çalışır hale getirebilmek için gerekli güncel araç eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
trepcan

trepcan

Üye
Konu güncellenmiştir.
Konunun ilk sayfasının en altına 9. yapı (10536)'da Android uygulamalarını çalışır hale getirebilmek için gerekli güncel araç eklenmiştir.
Özgür, elimde olan sürümle yükleme yapabilyiordum. Bu verdiğin wconnect paketi (ipoveride kurdum tekrardan) ile de kurabiliyorum fakat sonuç aynı. Uygulama açılıyor ve direk kapanıyor. Uygulamaları kullanamıyoruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür, elimde olan sürümle yükleme yapabilyiordum. Bu verdiğin wconnect paketi (ipoveride kurdum tekrardan) ile de kurabiliyorum fakat sonuç aynı. Uygulama açılıyor ve direk kapanıyor. Uygulamaları kullanamıyoruz.

Belki bir aşamayı eksik ya da yanlış yapıyor olabilirsiniz.
Henüz kendim test edemedim, akşam deneyip sonucu bildiririm.

Ancak şu an için tavsiye edebileceğim:

APK Deployment uygulamasını kullanın.
Ve güncellenmiş Windows Bridge klasörünün içinden çıkan dosyaları, APK Deployment uygulamasının bulunduğu klasördekilerle değiştirin.
Uygulamaları telefona yüklemeye başlamadan önce telefonu bir kez yeniden başlatmanızda yarar var.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
trepcan

trepcan

Üye
Belki bir aşamayı eksik ya da yanlış yapıyor olabilirsiniz.
Henüz kendim test edemedim, akşam deneyip sonucu bildiririm.

Ancak şu an için tavsiye edebileceğim:

APK Deployment uygulamasını kullanın.
Ve güncellenmiş Windows Bridge klasörünün içinden çıkan dosyaları, APK Deployment uygulamasının bulunduğu klasördekilerle değiştirin.
Uygulamaları telefona yüklemeye başlamadan önce telefonu bir kez yeniden başlatmanızda yarar var.
APK Deployment içindeki dosyaları güncellememişim :) Eyvallah düzeldi. Uygulamalar tekrar hayata dönmeye başladı.

remzi33

remzi33

Üye
Hocam yeni yapıda yükleme yapamıyorum. Güncel Windows Bridge dosyalarını indirdim. AKP Deployment klasörüne attım. Ancak sürekli Error code: 9 hatası almaktayım. Ne yaptıysam olmadı. Biri yardımcı olabilir mi?

trepcan

trepcan

Üye
Hocam yeni yapıda yükleme yapamıyorum. Güncel Windows Bridge dosyalarını indirdim. AKP Deployment klasörüne attım. Ancak sürekli Error code: 9 hatası almaktayım. Ne yaptıysam olmadı. Biri yardımcı olabilir mi?

Error Code=9 alan arkadaşar servis kapalı olduğunda da alınabiliyor bu hata. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz.

başlat çalıştır
services.msc
listelenen servislerden "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" olanı bulup çift tık ile açıp

Eğer bu servis listede gözükmüyor ise "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" uygulamasını kurmanız gerekli

eğer buda işe yaramaz ise WP8 SDK Tools Lite Setup Av1.0 kurup, cihazı (pcyi) unregister yapıp yeniden başlattıktan sonra muhtemelen düzelir.
Bende bugün önce error code:11 ardında ise error code : 9 aldım bu işlemler sonrasında normale döndü ve yükleme yapıp uygulamaları çalıştırdım. Tabi hepsinde önce bulutsuzgece'nin paylaştığı wconnect güncellemesini yapmak şart.

remzi33

remzi33

Üye

başlat çalıştır
services.msc

Eğer bu servis listede gözükmüyor ise "Windows Phone IP over USB Transport (IpOverUsbSvc)" uygulamasını kurmanız gerekli

eğer buda işe yaramaz ise WP8 SDK Tools Lite Setup Av1.0 kurup, cihazı (pcyi) unregister yapıp yeniden başlattıktan sonra muhtemelen düzelir.
Bende bugün önce error code:11 ardında ise error code : 9 aldım bu işlemler sonrasında normale döndü ve yükleme yapıp uygulamaları çalıştırdım. Tabi hepsinde önce bulutsuzgece'nin paylaştığı wconnect güncellemesini yapmak şart.
bilgi için teşekkürler. Pc'yi ve telefonu yeniden başlayınca düzeldi. Muhtemelen servis çalışmadığı için hata aldım. Bu bahsettiğiniz çözümün ilk mesajda yer alması sıkıntı yaşayanlar için iyi olur. Yöneticilerimiz ilgilenebilirse mesajı ilk mesaja eklesinler. @bulutsuzgece @papakudioflu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
512MB yine wb dosyaları yok :D

Üst Alt