The_WoRm Üye evet lınk saglammıs k bakmayın dns ayarlarını degıstırınce gırecıldım ama n73 te nıye calısmıyor kısaca anlatırsanız sevınırm tesekkurler. --------------- Ekleme --------------- neden n73 te olmuyar bu yaa.. tmm ub olmasın ama bı wın. surumu olsun yeterlı hanıgı oluyor soylermısnız ona gore ugrasayım m. ettım
evet lınk saglammıs k bakmayın dns ayarlarını degıstırınce gırecıldım ama n73 te nıye calısmıyor kısaca anlatırsanız sevınırm tesekkurler. --------------- Ekleme --------------- neden n73 te olmuyar bu yaa.. tmm ub olmasın ama bı wın. surumu olsun yeterlı hanıgı oluyor soylermısnız ona gore ugrasayım m. ettım
H_K Üye Arkadaşlar bi Yardımcı olur musunuz? DosBox'ı açınca önce 98lite professional yazıyo sonra siyah ekran gelip 30 saniye geriye doğru sayıyo. onu da bekliyorum 30 sn dolunca ekranda herşey gidiyo simsiyah oluyo 1 2 dk içinde program kapanıyo.. :S Tel: 5800xm.
Arkadaşlar bi Yardımcı olur musunuz? DosBox'ı açınca önce 98lite professional yazıyo sonra siyah ekran gelip 30 saniye geriye doğru sayıyo. onu da bekliyorum 30 sn dolunca ekranda herşey gidiyo simsiyah oluyo 1 2 dk içinde program kapanıyo.. :S Tel: 5800xm.
emreaslan.96 Üye 5800 ya da türevi bir telefonda kullanmak için: ***orientation=normal ***sensitivity=80 olmalıdır. Bir de uyg. açmadan önce ekranı yan tutarsanız açılışta telefonu kastırmayacaktır)
5800 ya da türevi bir telefonda kullanmak için: ***orientation=normal ***sensitivity=80 olmalıdır. Bir de uyg. açmadan önce ekranı yan tutarsanız açılışta telefonu kastırmayacaktır)
salvador106 Üye buketcik' Alıntı: süresi geçmiş sertifika Genişletmek için tıkla ... dostum telefonun hackli deil sanırım tarihi geri alırsan sorunun kalkar
buketcik' Alıntı: süresi geçmiş sertifika Genişletmek için tıkla ... dostum telefonun hackli deil sanırım tarihi geri alırsan sorunun kalkar