(((WiNDOWS 98 CEPTE)))((128 MB RAM TELEFON))((E51,5320xm, N79, N95, N96, N82, 5800, 6220c ...))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arkadaşlar bütün mesajları okudum ama benim n95 imdede mert arkadaşla aynı sorunu yaşadım dosbox slim i açıyorum yukardaki yazı çıkıyor öyle kalıyor.ben 20 dk bekledim olduğu gibi kalıyor. Yokmu bu işin bir çözümü

Haluk.

Üye
arkadaşlar lütfen yardım açıyorum açılınca siyah ekran geliyor birkaç yazı yazıyo en altda birşey yazıyo sonunda . . . Var . Bekliyorm 8 dakika değil 30dakika bekliyorum açılmıyo

okka75

Üye
bir program indireceğiz askerlik yaptırıyon adama daha basit yolu yokmu bunun

Hasan

Üye
bunla .exe oyunları oynayabilirmiyiz

teşşkkürler emeğine sağlık n95 8gb direk siyah ekran çıkıyo bekliyom bişey yok yardım

sefo

Üye
acilmiyor rar olarak bile gorulmuyor bu ne ya

kardeşim Allah razı olsun tek sorun yazılar küçük farede falan yada telde en ufak kasma yok yazıları büyütmenin bi yolu bulursa habermz olsun

yyy

Üye
çalıştı kardeş

Arkadaşlar bunu mediafire.com sitesine upload etmeniz mümkünmü? Cep telefonundan indiremiyorum site yasaklı. dns değiştirdim halde giremiyorum.

icazet

Üye
saolasın hemen deniyorum...sonucu yazarım ' 5800xm '

- - - Eklendi - - -

Böyle bi ekran çıkıyor kalıyor 15 dk bekledim.. nerde hata yapıyorum sizce ?? yardımcı olurmusunuz..+++ telefonum hackli bütün istenilen uygulamaları kurdum intall klasöründeki hiç bir yerde hata almamıştım ????

icazet

Üye
tamam çözdüm hafıza kartında system/dataya attıgımız o iki dosyayı kesin telefonun hafızasındaki data klasörünün içine tasıyın sorunsuz bır bıcımde açılır..tabi yine mause ve göründü sorunu devam ediyor sizde yukardaki gibi hatayla karşılaşıyorsanız dedigimi uygulayın sistem bu şekilde açılıyor.

e72 de sorunsuz çalışıyor görüntüde çok iyi sevdim bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...