windows 8 ve illuminati

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Lenka everything at once

zombaka

zombaka

Üye
bu adamların derdi ne peki terör örgütümü ne

esokmen

esokmen

Üye
yok be kardeşim

musivya

Üye
Her şeye bi Illuminati damgası atmak moda olmuş. Koskaca firma yılın yazılım devrimini sadece bir Illuminati mesajı vermek için mi yapıyor? Peh...

djrapcix

Üye
Ne alaka koskoca firma mesaj gormek icin mi aliyor?
Bir cok ünlü sürekli tv de gordugumuz seylerde kullaniliyor illuminati az araştırın oyle gelin yorum yapin ağzı olan konusuyor

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
kimse bu konuyu beğenmek zorunda değil arkadaşlar. Ben sadece fikirlerinizi sordum bazı yorumlar çok kaba olmuş istemiyorsan yorum yapma ama yapıyorsan da adabına göre yap lütfen.

farzet26

Üye
arkadaslar nedır bu ıllımunatı davası bellıkı halk uydurması arkadaslar ınanmayın boyle sacma konulara lutfen anca beynınız yorulur

zombaka

zombaka

Üye
arkadaslar nedır bu ıllımunatı davası bellıkı halk uydurması arkadaslar ınanmayın boyle sacma konulara lutfen anca beynınız yorulur

ne oldunu bende anlamadım araştırmaya çalıştım karışık kuruşuk yazılar var

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Illuminati,(çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmış) tarihteki adıyla Bavyeralı Illuminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan gizli bir cemiyettir. Yeni Dünya Düzeni’ni sağlamak amacıyla hareket eden, ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir topluluktur.

Masonların kullandığı bir kelimedir, aydınlanma anlamına geliyor ve masonların her şeyi gören tek gözüde onların en çok kullandığı sembollerden bir tanesidir.

Burda windovs 8'in herşeyi yapabildiğini, aydınlatıldığını anlatıyor. Diğer yandan kendini yaygınlaştırmak istiyor yani kendini tam anlamıya sembol üzerinden duyurmak tanıtmak amaçlıda bunu yapmış olabilirler.

Video da windovs live de yazan yazılara bakarsanız ne anlatmak istediğini anlarsınız.

Kimin ne olduğu bizi ilgilendirmez arkadaşlar tartışmaya gerek yok
Konu tartışılmaya kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt