Windows 8 Single Language Pro nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Single Language Pro nasıl yapılır?
Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

ismail

ismail

Üye
Single langauge sanırım pro olmaz. Netten pro imajı indirip Flasha yazdırırsın. Ordanda formatlarsın

ismail

ismail

Üye
Ama bu durumda lisansın kabul olmaz

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Single langauge sanırım pro olmaz. Netten pro imajı indirip Flasha yazdırırsın. Ordanda formatlarsın
Hocam daha önce arkadaşım Windows 8 pro yapmıştı. Bitlocker şifresi vardı bilgisayarda; onu kaldırmadan win 8 yükledim. Şimdi 8.1 yüklemeye çalışıyorum bitlocker şifresini kaldırmanız gerekiyor diyor ama diskin üzerine sağ tıklıyorum bitlocker kaldırma yok. Bitlocker ı nasıl kaldırabilirim? Kurtarma anahtarım var. Diskimin içine girmede sıkıntı yok. Sıkıntı şu: bitlocker ı kapatmam gerekiyor Win 8.1 yapmam için.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
bitlocker hakkında bilgim yok malesef :(

turgutilbars

turgutilbars

Üye
    Konu Sahibi
Bitlocker hakkında yardım edebilecek var mı arkadaşlar?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bitlocker sadece belirli sistemlerde var. Hangileri şu an hayırlayamadım, devre dışı bırakmanız o sürücüyü bitlockerini çözdünüz anlamına gelmez. Tekrar bitlocker üzerinden sürücü şifrelemeyi tamamen kaldırmanız gerek.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
single'yi pro yaparsın ama yasal yollardan yapman gerekiyor. Yani propack 8.1 satın alman gerekiyor. Alamazsan microsoftu ara yardımcı olurlar. Windows 8.1 özellik ekleme kısmı var oradan propack keyi girdiğin zaman yeniden başlatıyor ve proya yükselmiş oluyor.