Invoke
Üye
sağolasın
alsam batabilirim belki ama pc uçar![]()
Boşver batma

sağolasın
alsam batabilirim belki ama pc uçar![]()

Aldığımda vardı. Win8 ne güzeldi. Şimdi tekrardan win7 kurmaya çalışıyorum 3 saattır.bende rastgele gördüm la forumu bi tavaflayım derken çıktı karşıma
ssd var mıydı ek olarak mı aldın
mükemmel bişey ssd![]()
Aldığımda vardı. Win8 ne güzeldi. Şimdi tekrardan win7 kurmaya çalışıyorum 3 saattır.
Neden?
Linux ubuntu W8 kurulmuyor 2 defadır w7 deniyorum oda olmuyacak gibiNeden?

Linux ubuntu W8 kurulmuyor 2 defadır w7 deniyorum oda olmuyacak gibi![]()

Tek tek bile kurulmuyor.hacı sen kuramıyon ubuntu/w8 kurulur hatta ubuntu/w8/w7 de kurulur
kurulur ama 3ünü birden hiç kurmadım.
w8/w7
w7/ubuntu
ubuntu/w8 şeklinde kurmuşluğum var![]()
Tek tek kurulmuyor ki.hacı sen kuramıyon ubuntu/w8 kurulur hatta ubuntu/w8/w7 de kurulur
kurulur ama 3ünü birden hiç kurmadım.
w8/w7
w7/ubuntu
ubuntu/w8 şeklinde kurmuşluğum var![]()
neden olmasın ki ben de şu anda pardus ve win8 var.Aldığımda vardı. Win8 ne güzeldi. Şimdi tekrardan win7 kurmaya çalışıyorum 3 saattır.
neden olmasın ki ben de şu anda pardus ve win8 var.
Zar zor W8 tekrar kurabildim ama sürücüleri yükleyip yeniden başlayınca açılacak mı bilmiyorumNeden? Hangi sürümü deniyorsun 13.10 mu?
Ben de hiç sorun olmamıştı![]()

bazılarınu kurmuyabiliyorwin8de ben hiç driver kurmadım, otomatik kruuyor diye biliyom
Banim ki ağ kartı sürücüsü kurmadan internete bağlanmıyor.win8de ben hiç driver kurmadım, otomatik kruuyor diye biliyom
Senin ki killer network manager kurmadan bağlanıyor mu iinternet?bazılarınu kurmuyabiliyor
uzun zaman oldu format atmayalı hatırlamıyorumBanim ki ağ kartı sürücüsü kurmadan internete bağlanmıyor.
Senin ki killer network manager kurmadan bağlanıyor mu iinternet?
Bende crackli win8 kullaniyodum ama windows8.1'in msdnsini tirrentten indirip guncelledim win8'i sonrada skype ile aktiflestirdim boyle oluyor yani.Benim windows 8 orijinal değil, 8.1 güncellemesi gelmez değil mi?