Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

furko129

Üye
Ekranın altında bu yazı var ve ne yaptıysam aktivasyon yapamadım . Ne yapmalıyım.

ecel54

ecel54

Üye
iso olarakta çıkmış indiriyorum :D 3.4 gb

ozakin70

ozakin70

Üye
iso olarakta çıkmış indiriyorum :D 3.4 gb

normal olarak 15 mb lık güncelleme indiriyoruz ve marketten gelen uyarı ya tıklayınca yüklemeye başlıyomuş ama bende o uyarı çıkmadı

ecel54

ecel54

Üye

normal olarak 15 mb lık güncelleme indiriyoruz ve marketten gelen uyarı ya tıklayınca yüklemeye başlıyomuş ama bende o uyarı çıkmadı
reset atınca uyarı geliyor gelmediyse markete gir orada var zaten güncelleme

ecel54

ecel54

Üye

iso yu normal format gibi yüklüyoruz demi pc sıfırlancak yani:off:

- - - Eklendi - - -

başka bi format cdsi veya herneyse dene

az önce indi iso. deniyecem bakalım nasıl yüklenicek

- - - Eklendi - - -

Yüleme bitti ve pc çöktü :D. Şimdi önceki windows sürümüne geri dönulüyor yazıyor. Bakalım ne olacak

- - - Eklendi - - -

inşallah bana sormadan format atmaz

c0u

c0u

Üye
arkadaşlar ben laptopu yeni aldım w8 yükl ü geldi ama bi sorun var benim eski makinede xp yüklüydü.şimdi masaüstündeki simgeler ( bilgisayarım. geri dönüşüm kutusu...) çok byük onların boyutlarını nasıl küçültüyoruz. baktım baktım bulamadım

ecel54

ecel54

Üye
arkadaşlar ben laptopu yeni aldım w8 yükl ü geldi ama bi sorun var benim eski makinede xp yüklüydü.şimdi masaüstündeki simgeler ( bilgisayarım. geri dönüşüm kutusu...) çok byük onların boyutlarını nasıl küçültüyoruz. baktım baktım bulamadım

ctrl'ye basılı tutarak farenin tekerleğini çevir

c0u

c0u

Üye
o degilde bilgisayarımda C var ama D yok . D nin olmaması bi sorun oluşturur mu ? D yi nasıl oluşturcaz bi de

-efşan

-efşan

Üye
Ben de kullanıyorum. Pek sevdim kendisini. :)

ecel54

ecel54

Üye
o degilde bilgisayarımda C var ama D yok . D nin olmaması bi sorun oluşturur mu ? D yi nasıl oluşturcaz bi de

olmaması sorun oluşturmaz. D oluşturmak için disk bölümlendirmesi yapman gerekiyor. windows+x tuşuna basıp disk yönetimi seçeneğinden yapabilirsin

cep5230

cep5230

Üye
10 senedir xp kullanıcısıydım pc im artık bunalıma girmişti ve laptop almaya karar verdim laptopbumda da win8 yüklü çok memnunum herkese tavsiye ederim bu arada kısayolları paşlaşırsan kullanıcılar için iyi olurr....

ozakin70

ozakin70

Üye
Win 8.1 de Win 8 giriş ekranını atlayın!

- Önce Windows 8.1'i açın ve masaüstü moduna geçin.

- Görev çubuğunuzda boş bir alana sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.

- Gezinti sekmesine tıklayın ve "Oturum açtığımda Başlangıç yerine masaüstüne git" seçeneğini işaretleyin.

- Tamam'a tıklayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Windows, başlangıç ekranını atlayarak masaüstünden açılacaktır.

*Windows 8.1'inizin yine Metro ekranıyla açılmasını isterseniz, "Oturum açtığımda Başlangıç yerine masaüstüne git" seçeneğindeki işareti kaldırmanız yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
enesrsln

enesrsln

Üye
Beni de listeye ekle.

seyyid70

Üye

Uhops

Uhops

Üye
bende kullanıyordum ani bir sorun nedenıyle win7 yüklemek zorunda kaldım

- - - Eklendi - - -

win7 formatı atarken hem ssd'yi hemde hdd biçimlendirdim ve ahcıyı İde moduna alıp formatı attım. win7yı hdd içine kurdum bunların hepsini dün akşam yaptım bu sabah laptobu açarken windows onarılıyor kişisel bilgiler falan bişeler çıkktı ve üstte mavi win8 amblemı vardı. otomatık onarım falan dedı nasıl oldu şaşırdım. win8 ile ilgili hiç bişey brakmamıstım pc de ama gene geldi

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt