Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
bende kullanıyordum ani bir sorun nedenıyle win7 yüklemek zorunda kaldım

- - - Eklendi - - -

win7 formatı atarken hem ssd'yi hemde hdd biçimlendirdim ve ahcıyı İde moduna alıp formatı attım. win7yı hdd içine kurdum bunların hepsini dün akşam yaptım bu sabah laptobu açarken windows onarılıyor kişisel bilgiler falan bişeler çıkktı ve üstte mavi win8 amblemı vardı. otomatık onarım falan dedı nasıl oldu şaşırdım. win8 ile ilgili hiç bişey brakmamıstım pc de ama gene geldi

İsletim sistemini ssd varken hdd ye kurmak sacmalik
Neyse tekrar sifirlayin ve hatta silip tekrar olusturun formatida ssd ye atin :thumbup:

Uhops

Uhops

Üye
Win7 pişmanlıktır...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Uhops

Uhops

Üye

Win7ye boyle diyorsan xp ile vista hesaba bile alinmaz:thumbup::D

ben kaç sene vistadan ne çektim... :angry: yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum

ozakin70

ozakin70

Üye

ben kaç sene vistadan ne çektim... :angry: yaklaışık olarak 4 yıl falan vista kullandım. hayatımın hatasını yapmışım o zaman xp cdsı yoktu ve formatı bılmıyordum

ben yeni laptop almıştım baktım vista 1 hafta dayanmadım yeni çıktığı sıralardı hemen xpye çevirdim win7 çıkınca hemen ona geçtim gerçektende windowsun yüz karası bi işletim sistemiydi

ozakin70

ozakin70

Üye
HORT;D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bende kullanıyorum listeye alabilirsin :) ve gayette memnunum :) ben win 7 kullanmadım hiç windows xp den windows 8 e atladım pişman değilim :)

ozakin70

ozakin70

Üye
biraz öyle oldu hatta 1 saat önce Mint ve Ubuntuyu denedim şimdi bilgisayara 3 sistemide kuracağım :D
Aslında ubuntu neysede mint i yükleme sanal olarak dene bence bosuna ugrasma diye soyluyorum
Millet hayırlı olsun Win8.1 yayınlandı hemen deneyin

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadasim benimde adimi yaz benim ilk bilgisayarim windows 95di gencler ayik olun abiniz :pro: :D:D baska pc aldik xp kullandim sonra vista kullanmadan baska pc toplama yaptirdik win7 yukluydu 8 yukledim tas gibi oldu.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Beni de ekleyin bu konuyu görmemiştim

ismail

ismail

Üye
Yazın beni de :) pro 64 bit :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Anaa kulüp varmış :D Beni de yazın -qarapapaq- Win8 Pro 64bit Win7 professional 64bit Dual boot takılıyom :D@İsmail sen yazmasan görmeyecem konuyu =P

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Sen aldın mı ssd?

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi