Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 10
Sponsorlu Bağlantılar
sakaltutan38
Üye
Konu Sahibi
Windows 10
Selam arkadaşlar bilgisayarım asus windows 8.1 yüklü ve windows 10 a güncelleme geldi. Bu güncellemeyi yükleyimi sizce bi fikir danışın bana...
Ahmet Özpolat
Üye
yukle derim yani ama biraz daha bekle son surumde yukle daha iyidir sorun falan yaratmaz
Mad EagLe
Üye
Yükleme!
sakaltutan38
Üye
Konu Sahibi
Biraz daha bekliyecem arkadaşlar... Güncelleme yapan arkadaşlarım pişman oldu zaten
thecentilmen
Üye
Windows 8.1 yüklü bilgisayara Windows 10 Yükledim sıkıntı yok hatta bilgisayar hatrı sayılır bir şekilde hızlandı. Benim sana tavsiyem eğer yükleyeceksen temiz kurulum yap yani herşeyi silsin ve öyle yüklesin böylelikle hata almazsın....
Adilx05
Üye
Temiz Kurulum Yapmadım Direk Win 10 Güncellemesi Yaptım Şu Anda Herhangi Bi Sorunum Yok.
Windows 8.1 yüklü bilgisayara Windows 10 Yükledim sıkıntı yok hatta bilgisayar hatrı sayılır bir şekilde hızlandı. Benim sana tavsiyem eğer yükleyeceksen temiz kurulum yap yani herşeyi silsin ve öyle yüklesin böylelikle hata almazsın....
ilk sürüm olduğu için çeşitli sıkıntalara neden olabilir.
O yüzden sıfırlama yaparak kurulum yapmayın.. elbette iyi bir şekilde sıkıntalarla baş edebilecek deneyime sahipseniz bir şey diyemem..
Bu nedenle de üzerine yükseltme yapın..
Yükseltme yapınca uygulama, eski sürümden bilgiler alarak sizi driver tanıtımları konusunda sıkıntıya sokmayacak güncellemeleri de yapar.
ilk sürüm olduğu için çeşitli sıkıntalara neden olabilir.
O yüzden sıfırlama yaparak kurulum yapmayın.. elbette iyi bir şekilde sıkıntalarla baş edebilecek deneyime sahipseniz bir şey diyemem..
Bu nedenle de üzerine yükseltme yapın..
Yükseltme yapınca uygulama, eski sürümden bilgiler alarak sizi driver tanıtımları konusunda sıkıntıya sokmayacak güncellemeleri de yapar.
Sıfır kurulum yapsanız dahi zaten önceki sürümü yedekliyor. Eğer sorunla karşılaşırsanız tekrar eski sürüme dönebilirsiniz. Kaç gündür iki bilgisayarda windows 10 kullanıyorum şu ana kadar bir problem vermedi....