panorama_ömer16
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yalnız bende Windows diski yok.Format sırasında 3 adet disk vardı 1.Sistem Önyükleme Diski (167 mb), 2.Birincil disk, 3.İkincil disk gibi birşeydi, disklerin boyutuna bakıp Yerel Disk C yi buldum ve sadece C yi formatladım.Yalnız Sistem Önyükleme Diski'ne karışmadım acaba onuda mı formatlamam gerekirdi?Öncelik ile windows Cs'sini tak Ve eski yüklediğin windowsun Diskini biçimlendir Öyle yükle pc 10 sn içinde açılır bendede öyle idi böyle çözdüm
Evet Pc de çift ekran kartı var, ram de 4 GB.4GB ve altı RAM ise ve ya 2 tane GPU olan bir laptop ise Windows 10 sizi deli eder
Şu an bile dağlar kadar sorunu var. Windows 10 faciası Vista faciasından kat-kat kötü. Arayüz desen mobil cihaz arayüzü, kullanınca sıkıyor adamı. HTA desteği kısıtlandı. Regedit kısıtlandı. CMD ye yeni komutlar eklemek yerine sadece default font-u değişmişler. Windows 8.1 e devam, zaten neredeyse oyun oynamıyorum artık...
iki ekran kartlı olmayan laptop kalmadı ki, 2009 model laptopa da kurulmaz win 104GB ve altı RAM ise ve ya 2 tane GPU olan bir laptop ise Windows 10 sizi deli eder
Şu an bile dağlar kadar sorunu var. Windows 10 faciası Vista faciasından kat-kat kötü. Arayüz desen mobil cihaz arayüzü, kullanınca sıkıyor adamı. HTA desteği kısıtlandı. Regedit kısıtlandı. CMD ye yeni komutlar eklemek yerine sadece default font-u değişmişler. Windows 8.1 e devam, zaten neredeyse oyun oynamıyorum artık...
Pardon onu tam izah edeyim ben karışıklık olmasın sonraiki ekran kartlı olmayan laptop kalmadı ki, 2009 model laptopa da kurulmaz win 10
laptopu sıfırlayıp denedin mi peki? acayip bi problemPardon onu tam izah edeyim ben karışıklık olmasın sonra
Diyelim 2 sinden biri Intel onboard diğeri de farketmez ne olursa olsun. 2-cinin driver-i yoksa driver bulup yükleyince ya pc hiç açılmıyor, ya da 40-50 saniye siyah ekranda kalıp sonra açılıyor. Ekranı onboard intel ile değil 2-ci ile yaratıyor.
o sorunu çözünce de laptop shut down yapınca kapanmıyor beyler, evet, laptop tam kapanmıyor, o power ışığı hep açık kalıyor
Biri diğerini tetikliyor sanki...
Kardeş bende 8GB ram var ama windows 7 kullanıyom yemin ederim 4-5 snde açılıyoBilgisayarının ramı 4 den az ve 2gb dan az ekran kratın varsa w10 donabilir durabilir bence en iyiysi w7 de kal
aynen windows 7 den sonra sapıttı iyice microsoftw7 candır boşverin w10 u
ssd olsa bile mümkün değil benceKardeş bende 8GB ram var ama windows 7 kullanıyom yemin ederim 4-5 snde açılıyo
HDD yi tek bölüm ile yavaş format atmayı bile denedimlaptopu sıfırlayıp denedin mi peki? acayip bi problem
Benim laptop 7 saniyede açılıyor. Windows 8.1, 8GB RAM, i7 işlemci ve Nvidia GeForce 840M var, HDD. (Hızlı açılış aktif iken)Kardeş bende 8GB ram var ama windows 7 kullanıyom yemin ederim 4-5 snde açılıyo
Yazdığın sistem 30-40 saniyeden çabuk açılamaz HDD ileWindows 7 İntel core i7 8GB ram NVIDIA GTX980m
Bu SSD'ler her dizüstü bilgisayarlara takılabilir mi?Yazdığın sistem 30-40 saniyeden çabuk açılamaz HDD ile
SSD ile de 8 saniyenin altına inemez
Hayır takamz isinBu SSD'ler her dizüstü bilgisayarlara takılabilir mi?
Kardeşim Windows 7'yi yükledim Pcye geçicam birazdanWindows 10 Güzel Ama Bence Sorunlu Geri 8.1e Geri Döndüm Çok Bela KArarlı Sürüm Gelirse Tekrar Kullanırım Ama Aşırı Sıkıntılı Bence Kullanma
Takılır, SATA olan her laptopa takılırBu SSD'ler her dizüstü bilgisayarlara takılabilir mi?
Lütfen yanlış bilgi vermeyinHayır takamz isin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?